כללי על יועץ עסקי-

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על יועץ עסקי טוב לעסק עצמאי
רק מנסיון!
אפשר באישי
תודה רבה:)

• הוסף לסימניות
עיצה טובה מאוד תיראי את הסרטון הזה לפני שאת הולכת לכל יועץ עיסקי שהוא (באנגלית):
https://www.youtube.com/watch?v=PTKOA_xWZJ4

(הבהרה הוא לא תוקף את כל היועצים הוא רק מסביר איך למצוא את הטובים, הוא אדם מאוד חכם ויש לו חצי מיליון עוקבים אחרי הסרטונים שלו.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1676527:
עיצה טובה מאוד תיראי את הסרטון הזה לפני שאת הולכת לכל יועץ עיסקי שהוא (באנגלית):
https://www.youtube.com/watch?v=PTKOA_xWZJ4

(הבהרה הוא לא תוקף את כל היועצים הוא רק מסביר איך למצוא את הטובים, הוא אדם מאוד חכם ויש לו חצי מיליון עוקבים אחרי הסרטונים שלו.)

אפשר לתרגם בקצרה, לצערי אינני מצליחה להבין אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;1676547:
אפשר לתרגם בקצרה, לצערי אינני מצליחה להבין אותו.

ממש בקיצור, ולא כולל את כל התוכן.
הוא מסביר שמה איך למצוא יועצים טובים בשבילך הוא מביא לדוגמא תואר במחשבים (MCSA בניהול רשתות) שנשמע לכל מי שהולך ללמוד אותו שהוא וואו אבל בפועל זה לא שווה כלום בעיניים של המנכ"לים שהוא מכיר (והוא מכיר הרבה!) מה שכן חשוב זה שהתואר ההוא הוא כמו תואר ראשון שצריך בשביל תואר שני, והוא חובה בשביל להתקדם בתחום ההוא.
זה דבר שכל יועץ עסקי או אדם חכם יגיד לך וואו כשתגיד שאני הולך להיות מנהל רשתות אבל רק מי שבתחום יגיד לך שהתואר הזה לא שווה יותר מידיי. וזה לא שהאנשים האלה לא חכמים פשוט צריך להיות בתחום ולא סתם בתיכנות מחשבים אלא בניהול רשתות בשביל לדעת לענות על השאלה הזאת.
אז איך למצוא אנשים שכן יודעים?
אז הוא ממליץ להסתכל מסביב ולחשוב כמו מי אתה רוצה להיות?\מי יכול לדעת מנסיון מה לעשות? ולפנות לאדם הטוב ביותר בתחום! זה יכול להיות מנכ"ל של חברה ויכול להיות עובד בכיר ולשלוח לו מייל, על פי רוב אנשים נהנים לחלוק מהנסיון שלהם כל עוד זה בא בצורה מכובדת ומעריכה.
הוא מדבר שמה בארוכה על איך לפנות לאנשים ולגרום להם לעזור לך.

וגם הדבר הכי חשוב זה שהוא מדבר על איזה יועצים עסקיים לא ללכת! על כל מיני רמאים שיודעים לעשות רוח ואז הם גם כן משווקים את עצמם שהם מייעצים לך (ומן הסתם אתה הרי אדם חכם ואם אתה שומע לעיצות שלהם אז זה מראה עליהם)

• הוסף לסימניות
האמת.... לא השתכנעתי מהטיעונים בתגובה שלך.

יועץ עסקי לרוב מתאים למנעד רחב של מקצועות, הוא לא עוזר לך ספציפית הוא עוזר בדברים שקשורים להתנהלות כלכלית. שאלות שנוגעות דווקא למיקצוע ספציפי שואלים עמיתים לא יועצים.

• הוסף לסימניות
כי לא תירגמתי את כל הכתבה, גם בהתנהגות כלכלית אז תיקח מישהו שיהיה לו ידע במצב שלך מניסיון ולא מחכמה.
אתה פותח עסק אז תתיעץ אם מישהו שפתח מאיפה הוא השיג מימון וכן הלאה.

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על יהושע הס,
אמנם הוא לא ליווה אותי אישית אבל השתתפתי בסדנא שהוא העביר ועושה רושם שהוא אדם מקצועי מאוד ובעל נסיון עשיר
והוא גם אדם חרדי כך שיש לו היכרות עם הציבור

• הוסף לסימניות
חשוב מאד:
אין חכם כבעל הניסיון.
הרבה יועצים למדו ולמדו ולמדו אבל מעולם לא התנסו בלפתוח עסק בעצמם.
ואני אומרת את זה מניסיון מר לצערי

• הוסף לסימניות
נתקלתי פעם באתר קיו -טים
של יהל דמטר - יועץ תותח
www.qteam.co.il
אולי זה יתן לך מענה התחלתי

• הוסף לסימניות
מאד ממליצה על מעוף, יש להם גם קורס לניהול עסק וגם יועצים עיסקיים מהשורה הראשונה והכל במחירים מסובסדים מטעם המדינה.
אני אישית הייתי שם ומאד נהניתי

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים גם באישי
יש עוד המלצות? זה עוזר לי!

GPS לעסקים , שמעתם? מומלץ?

• הוסף לסימניות
שוקי הס הוא באמת מעולה.
הוא עצמו הקים עסק מאפס והביא אותו להצלחות מדהימות.

• הוסף לסימניות
אני רק יתרגם עוד שורה מהסרטון שהבאתי,
יועץ עסקי טוב הוא אחד שאתה יוצא מפגישה איתו ויש לך רשימה אני עושה 123 , ולא שאתה יוצא ממנו כולך מרוגש "אוו כמה שאכפת לו ממני" או שאתה יוצא ממנו מלא מוטיבציה כי הוא שיכנע אותך שאתה יכול והוא יכול וכולנו יכולים.

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על עומרי כהן - תכלס ניהול עסיק
הוא שולח טיפים מדהימים במייל למי שרוצה
ומעלה הרבה סרטונים שמקמים מאד את העסק
אני השתתפתי בהרצאה שלו
והוא מיד מוביל אותך קדימה ומגדיל לך את הרוויחים

http://omricohen.co.il/
יוטיוב
https://www.youtube.com/user/cohenomri8

בהצלחה,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה