על כאבי בטן, צהרונים ומה שבינהם - אנא כנסו ותירמו את נסיונכם

• הוסף לסימניות
1. לא
2. כן
3. ירושלים

• הוסף לסימניות
צהרון בגן עיריה

א. האם ילדיכם סבלו משילשולים בשבועיים האחרונים? = לא
ב. האם הם משתתפים בצהרונים עם הזנה? = כן
ג. עיר מגוריכם = ב"ב

אנא תירמו את תשובותיכם, לתועלת ילדינו[/QUOTE]

• הוסף לסימניות
כן, יותר כאבי בטן ולא ממש קלקול קיבה
כן
ירושלים

• הוסף לסימניות
א. היו הקאות בשבוע האחרון
ב. כן
ג. ב"ב

• הוסף לסימניות
בשבוע וחצי האחרון הבת שלי כל יום מתלוננת על כאבי בטן (צהרוני פתחיה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;2474137:
יש עכשיו וירוס שמסתובב באזור ירושלים.
הילדים שלי כולם חלו אחד אחרי השני,
וזה דווקא התחיל בתינוקת (שנמצאת אצל מטפלת פרטית).
וירוס של יומיים - חום, הקאות (אצל חלקם) שלשולים וכאבי בטן.

כנ"ל.. התחיל אצל גיסתי והמשיך בי..

• הוסף לסימניות
כן (לקחה אנטיביוטיקה, יתכן שהקיבה שלה לא חזרה לעצמה עדיין)
כן
מודיעין עילית

• הוסף לסימניות
השאלה הוא על האוכל של צהרונים או המיקום?

אצלי בבנין ביתר מקבלים את האוכל הרזרבי מאזור בית שמש - והכל היה תקין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;2473868:
לצורך חשוב מאד, מנסה לערוך בירור, ולמצוא האם קיים קשר לאור חשד שהועלה
אשמח מאד אם תוכלו לענות על שלושת השאלות הבאות:

א. האם ילדיכם סבלו משילשולים בשבועיים האחרונים?
ב. האם הם משתתפים בצהרונים עם הזנה?
ג. עיר מגוריכם

אנא תירמו את תשובותיכם, לתועלת ילדינו

אם יש חשד כדאי לפנות בהקדם לחברה המפעילה את הצהרון
לפני כשנה וחצי ביתי נדבקה בסלמונלה ורופאת הילדים מיד שאלה אם היא אוכלת בצהרון, היא טענה שבאותו שבוע הגיעו המון ילדים עם סלמונלה וכולם אכלו בצהרון (הילדה טענה שהעוף לא היה מבושל לגמרי)
כשפניתי לחברה המפעילה אמרו לי כי הם שומרים דגימות של האוכל רק 3 ימים ולאחר מכן אין להם איך לבדוק זאת, הבעיה היא שעד שאבחנו את החיידק כבר עברו יותר משלושה ימים... (יתכן שאם הייתי פונה למשה"ב זה היה שונה)

• הוסף לסימניות
כל מי שחושדת באוכל של הצהרון-פנו בדחיפות לרכזת-יש פקוח רציני ומחמיר על המזון בצהרונים
אל תפנו בעצמיכן לחברת הקייטרינג הפקוח עושה את העבודה מצוין!
מנסיון!

• הוסף לסימניות
א.כן
ב.כן
ג.בני ברק
הבת שלי מתלוננת כבר כמה ימים על כאבי בטן
אשאל מחר את הגננת אם היו עוד תלונות

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונות עד עתה
(מקוצר זמן איני מצלצלת לכולכן, אשתדל לעשות זאת מחר;))
התשובות של כולכן חשובות מאד מאחר וקיים זילזול בחלק מהרשתות ובפרט ברשת מסוימת שאיני נוקבת בשמה לעת עתה מסיבות מובנות
המזון המוגש לילדים אינו מבושל כל צרכו (זה מוכח בבירור) ויתכן שגם בתהליך ההכנה והשינוע לא מקפידים על הגיינה נאותה (זה לא משהו מוכח, יש מקום לבדוק)

קיימים אחוזים גבוהים מילדי צהרונים (ובפרט ברשת מסוימת) שסובלים בשבועות האחרונים מכאבי בטן ו/שילשולים שמקורם בחיידק ולא בוירוס
רופאת הילדים שלנו שלחה פניה למשרד הבריאות (מיוזמתה), ובמקביל הנתונים שלכן מסייעים מאד לגיבוש פניה כהורים לפיקוח ולמשרד הבריאות

מדובר בבריאות של ילדינו!!! - אם ילדיכם סבלו/ סובלים אנא הגיבו

• הוסף לסימניות
כווווולם סבלו אצלינו מוירוס קצר בבטן. הקאות שלשולים וחוסר תאבון שממשיך עוד כמה ימים. התחיל מהתינוקת במעון ועבר את כל המשפחה, אחד אחד. לא נראה לי קשור לצהרונים אצלינו, צילה בבית יעקב בירושלים

• הוסף לסימניות
הילדים שלי לא בצהרונים, וגם אותנו ביקר וירוס בשבועיים האחרונים ועבר מאחד לשני, כל יומיים מישהו אחר נשאר בבית.... יצאתי מותשת.
חלקם שלשלו, אחת הקיאה בנוסף, אחד רק חום, 2 אחרים רק כאבי בטן וראש חזקים 3 ימים...
מקוה שנעצרה החגיגה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;2473868:
לצורך חשוב מאד, מנסה לערוך בירור, ולמצוא האם קיים קשר לאור חשד שהועלה
אשמח מאד אם תוכלו לענות על שלושת השאלות הבאות:

א. האם ילדיכם סבלו משילשולים בשבועיים האחרונים?
ב. האם הם משתתפים בצהרונים עם הזנה?
ג. עיר מגוריכם

אנא תירמו את תשובותיכם, לתועלת ילדינו

א. ב"ה לא
ב. כן
ג. בית שמש

• הוסף לסימניות
לא
כן
י-ם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה