דרוש מידע על כל חלונית חדשה שאני פותחת או ריענון לדף אינטרנט שאני עושה נפתחת חלונית חדשה, מה עושים?

• הוסף לסימניות
זה ממש ממש מעצבן! כל הזמן צריך לעשות קונטרול w....
אשמח לעזרה!!!

• הוסף לסימניות
לדוגמא אני עוברת דף באשכול כלשהוא פה ונפתחת חלונית חדשה ריקה
וודאי שאני לא רוצה שהיא תיפתח, לא לחצתי על הפלוס של עוד חלונית אלא זה נפתח לבד...

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה!!!
לכאורה מוגדר פה
1672058227802.png

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה!!!
יש לך אתרוג?
כי לי זה גם קרה ממש לאחרונה והסתבר שבגלל איזה תוסף של אתרוג זה קורה, לאחר שהתוסף הוסר הכל חזר לעבוד כרגיל

• הוסף לסימניות
יש לך אתרוג?
כי לי זה גם קרה ממש לאחרונה והסתבר שבגלל איזה תוסף של אתרוג זה קורה, לאחר שהתוסף הוסר הכל חזר לעבוד כרגיל
כן, יש לי אתרוג,
הם הסירו את התוסף לכולם או שכל אחד צריך להסיר?
כי זה כבר פעם שניה שזה קרה לי, אין לי מושג איך זה הסתדר בפעם הקודמת

• הוסף לסימניות
כל אחד צריך להסיר. אם לא מסתדרים אפשר לבקש מהתמיכה טכנית שלהם דרך שליטה מרחוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה