קורונה על כמה ימים מקבלים תשלום בבידוד?

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
מישהו יודע אם אני לא עושה בדיקה מקבלת תשלום עד 14 יום?
או רק עד היום העשירי?
דחוף מאד! תודה רבה

• הוסף לסימניות
לא מחייבים אותי, אבל זה בידוד של ילדה בת שנתיים ולא ממש נראה לי שיש טעם לעשות בדיקות שבמינימום נצא ביום ה12...

• הוסף לסימניות
לא מחייבים אותי, אבל זה בידוד של ילדה בת שנתיים ולא ממש נראה לי שיש טעם לעשות בדיקות שבמינימום נצא ביום ה12...
בשביל לקבל ימי מחלה יש חובה לדווח באתר של משרד הבריאות . גם אם זה בידוד רגיל וגם אפ זה בידוד של 10 ימים.
בשביל בידוד של 14 יום כנראה שלא צריך בדיקה.
אבל חובה לדווח על בידו

• הוסף לסימניות
לא הבנתי בבידוד ימי המחלה הם מחשבון העובד או תוספת חיצונית

• הוסף לסימניות
צריך לדווח בידוד באתר של משרד הבריאות, יום ראשון יורד מהשכר,
4 ימים אחכ יורדים מהצבירה של ימי מחלה והשאר מקבלים כרגיל,
המעביד אמור להתחשב מול ביטוח לאומי ולקבל החזרים חלקיים.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי בבידוד ימי המחלה הם מחשבון העובד או תוספת חיצונית
את מקבלת תשלום מהמעסיק
אבל המעסיק זכאי לקבל החזר מבל על התשלום ששילם לעובד.
ולכן חובה עליך אם את רוצה לקבל תשלום על הבידוד לדווח למשרד הבריאות על הבידוד
כי המעסיק ידרוש את זה ממך.

• הוסף לסימניות
השאלה היא האם המעסיק יכול לומר שהוא משלם רק על 10 ימים - ובעייה של העובד אם הוא לא בודק? (צריך 2 בדיקות שליליות. הבדיקה השנייה החל מהיום התשיעי לבידוד. ואם היום התשיעי הוא שבת? ואם התוצאות של הבדיקה מתעכבות?)
הרי לפי החוק הבידוד הוא 14 יום. זו לגמרי בחירה של העובד לקצר ל-10 ימים או להשאר ב-14 יום.

• הוסף לסימניות
למעסיק לא אכפת לשלם 10 או 300 ימי בידוד, היות ומהיום ה4 הוא מקבל מימון מלא מהמדינה.

• הוסף לסימניות
למעסיק לא אכפת לשלם 10 או 300 ימי בידוד, היות ומהיום ה4 הוא מקבל מימון מלא מהמדינה.
לא מלא.
במקום עם פחות מ-20 עובדים הוא מקבל 75%, ובמקום גדול יותר רק 50%.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה