מזגן *על כמה מעלות אתם מדליקים את המזגן?...* סקר

• הוסף לסימניות
התוצאות הסופיות חלק 1:
כמות ההצבעות הכללית הינה 114!!!
השאלה הראשונה
87.7% מדליקים מזגן! - 100 הצבעות
12.3% מסתפקים בתנור קטן או בסגירת החלון. -14 הצבעות
Screenshot_2020-01-09-00-05-42.jpeg

• הוסף לסימניות
התוצאות הסופיות חלק 2:
השאלה העיקרית היא מה המעלה של המזגן בבית?
הנה התשובה
36% בעד בערך 25-26
26% בעד בערך 27-28
אין כאן הכרעה ברורה.
אבל אם ניקח את נקודת האמצע... התוצאה היא:

62% בעד 26-27 מעלות בערך!!!

Screenshot_2020-01-09-00-11-51.jpeg

• הוסף לסימניות
אין לי ספק שהכותרת מעניינת את בעלי המזגנים (וכאלה שנוהגים להדליק את המזגן על חום, רבים וטובים אומרים שהוא מייבש אותם) כך שאמנם אין כמו סקרים השאלה במה?

• הוסף לסימניות
הנה התשובה
36% בעד בערך 25-26
26% בעד בערך 27-28
אין כאן הכרעה ברורה.
אבל אם ניקח את נקודת האמצע... התוצאה היא:

62% בעד 26-27 מעלות בערך!!!
בטיפת חלב אמרו לי שבחימום הטמפרטורה צריכה להיות 23-24

ועוד משהו שמעתי שכשדולק מזגן חימום כדאי להשים ספל מים?
אולי בגלל שהמזגן מאד מיבש?

• הוסף לסימניות
בטיפת חלב אמרו לי שבחימום הטמפרטורה צריכה להיות 23-24

ועוד משהו שמעתי שכשדולק מזגן חימום כדאי להשים ספל מים?
אולי בגלל שהמזגן מאד מיבש?
טיפת חלב זה בוודאי המלצה לתינוקות
וכמו שציינתי לעיל אין בסקר אפשרות של גיל וכדו'.
ומים בהחלט עוזר לתוספת לחות בחדר
אגב, יש מכשירים ייעודיים לכך.
המזגן מאוד מייבש!!!

• הוסף לסימניות
לא זכיתי להשתתף בסקר, אבל אני עם מזגן מרכזי, מפעילה אותו על 20 מעלות (כהמלצת חברת החשמל) ןמחמם מעולה!
וב"ה תצרוכת החשמל לא עולה משמעותית בגלל זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה