כללי על מדפסת לייזר

• הוסף לסימניות
המליצו לי על שתי מדפסות לייזר ש"ל משולבות:

1. HP 1522  
(1600 ש"ח)

2. XEROX 3210
(1070 ש"ח)

יש למישהו ניסיון אתן?
יש תלונות?

ומישהו יודע האם שווה להשקיע את הפער ביניהן?
ההבדל משמעותי (בחוזק, באיכות ההדפסה והסריקה)?

• הוסף לסימניות
נראה לי שבפורום סגירה לדפוס יהיו יותר תגובות
אם כבר להשקיע בלייזר, למה שחור לבן? זה לשימוש מסחרי או אישי?

• הוסף לסימניות
להורי היו את ה3210 והוא ממש לא משולב הוא מדפסת בלי כלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביה;447315:
נראה לי שבפורום סגירה לדפוס יהיו יותר תגובות
אם כבר להשקיע בלייזר, למה שחור לבן? זה לשימוש מסחרי או אישי?

כי צבעוני זו השקעה הרבה יותר גדולה, וזה נצרך לי פחות.
לשימוש אישי.

• הוסף לסימניות
שניהם מדפסות מעולות,
עד היום השתמשתי בזירוקס, לאחר 3 שנים בממוצע הלך הגלגלים של המדפסת ומזין הפקס, (נסיון ב-2 מדפסות, לא בדיוק אותו דגם אבל על אותו בסיס, כי הדגם משתנה אצלם כל כמה שנים)
עכשיו רכשתי את HP בשביל לנסות אולי זה יחזיק יותר זמן,
בעיקר רכשתי את HP בגלל ששמעתי מחבר שיש לו את זה תקופה ארוכה, ואפשר להדפיס בו בקלות גם כמות של בריסטולים ונייר עבה יותר מסטנדרט, (דבר שנצרך לי הרבה). וגם מזין הפקס עובד במהירות.

סתם לידיעה, לפני כשנתיים 2 המדפסות עלו כמעט חצי מחיר, (הסבירו לי בחנות שזה בגלל השוק התחרותי של הטונרים, שהביא להפסד לחברות הגדולות שהסתמכו במכירת המדפסות על קניית הטונרים המקוריים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זאבי;448051:
שניהם מדפסות מעולות,
עד היום השתמשתי בזירוקס, לאחר 3 שנים בממוצע הלך הגלגלים של המדפסת ומזין הפקס, (נסיון ב-2 מדפסות, לא בדיוק אותו דגם אבל על אותו בסיס, כי הדגם משתנה אצלם כל כמה שנים)
עכשיו רכשתי את HP בשביל לנסות אולי זה יחזיק יותר זמן,
בעיקר רכשתי את HP בגלל ששמעתי מחבר שיש לו את זה תקופה ארוכה, ואפשר להדפיס בו בקלות גם כמות של בריסטולים ונייר עבה יותר מסטנדרט, (דבר שנצרך לי הרבה). וגם מזין הפקס עובד במהירות.

סתם לידיעה, לפני כשנתיים 2 המדפסות עלו כמעט חצי מחיר, (הסבירו לי בחנות שזה בגלל השוק התחרותי של הטונרים, שהביא להפסד לחברות הגדולות שהסתמכו במכירת המדפסות על קניית הטונרים המקוריים)

יש לך ניסיון עם הדגם הזה של ה-HP?
כי זה מה שהמליצו לי בספייס, ובאינטרנט ראיתי הרבה תלונות עליה.
אני אובדת עיצות...

• הוסף לסימניות
לא התנסיתי ב-hp
השתמשתי ב-xerox (לא הדגם הספציפי) אבל גם שחו"ל ואני לא זוכרת שהיו תקלות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיליון;448535:
יש לך ניסיון עם הדגם הזה של ה-HP?
כי זה מה שהמליצו לי בספייס, ובאינטרנט ראיתי הרבה תלונות עליה.
אני אובדת עיצות...
דוקא אני ביקשתי את זה מספייס בלי שיציעו לי אותה,
אבל אין לי נסיון איתה, רק מחבר שמשתמש איתה כבר שנה +

• הוסף לסימניות
ונזכרתי...
חשוב לבדוק גם את מחירי הטונרים.
כמה שזכור לי על הזירוקס שלמתי בסביבות 200+ ש"ח
והHP עולה בסביבות 160 ש"ח

• הוסף לסימניות
רכשתי של סמסונג ואני מאד מרוצה. הרבה יותר זול מHP ואותה איכות! הדיו גם יותר זול.
כמובן משולבת וסריקת פקס (ורגיל כמובן) איכותית מאד!
אני מאד מרוצה!
בזמנו ביררתי הרבה בין סמסונג לבין הHP והתברר לי שעל HP משלמים יותר בגלל המותג.

• הוסף לסימניות
היום המליצו לי על מדפסת הוקי.
טכנאי אמר לי שהם מעולות, מספר 1.
יש למישהו ניסיון עם מדפסת כזו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;448741:
רכשתי של סמסונג ואני מאד מרוצה. הרבה יותר זול מHP ואותה איכות! הדיו גם יותר זול.
כמובן משולבת וסריקת פקס (ורגיל כמובן) איכותית מאד!
אני מאד מרוצה!
בזמנו ביררתי הרבה בין סמסונג לבין הHP והתברר לי שעל HP משלמים יותר בגלל המותג.

איזה דגם?

• הוסף לסימניות
יש לי נסיון עם מדפסות לייזר של אוקי צבעוני
מדפסות מעולות, (בצבעוני יש 4 טונרים אם נגמר צבע (טונר) אחד א"א להדפיס)
רק כדאי לברר את מחיר הטונרים, כי נדמה לי שאין אותם רק בטונרים מקוריים.
ועלותם דיי גבוהה.
זה האתר שלהם http://www.oki.co.il/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה