דרוש מידע על מה הפלסטינים חוגגים יורים כל הזמן זיקוקים

• הוסף לסימניות
11.7.2020 21:48
יו"ר סיעת ש"ס בכנסת ח"כ מלכיאלי על היריות הבלתי פוסקות כל השבת וגם עתה בירושלים: ״משטרת ירושלים חייבת לנקוט ביד קשה ביותר כנגד אותם פורעים שזורעים פחד ואימה בקרב עשרות אלפי משפחות בירושלים. המשטרה הוכיחה שהיא יודעת מהי יד קשה, מצפים לראות כעת״.
11.7.2020 21:48
אבי רבינא: ‏שבת מסויטת בירושלים! מ- 8:00 בבוקר עד לשעה זו פיצוצים שמרעידים את העיר. ילדים מפוחדים, אנשים עם כאבי ראש. וכל זה למה? כי ערבים ממחנה הפליטים ועיסאוויה החליטו לחגוג סיום שנת לימודים. איפה המשטרה? איפה הצבא?

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
גם אצלינו ברמות היה רעש מטורף כמו צי מטוסים שלא מפסיק+פיצוצים.
מקצת לפני שמונה עד עשר בבוקר ואחכ הלך ושכח אבל לא הפסיק עד עכשיו.
באתרי החדשות טוענים שזו חגיגה על הבגרויות הפלסטיניות.
לא יודעת, יש לי תחושה שמסתירים ממני משהו.

גם אני גרה ברמות היה ממש מטורף ומפחיד,
חשבתי שמטוסי סילון נחתו מעל הבית...
במשך שעתיים ללא הפסקה!
איפה המשטרה שצריך אותה?

• הוסף לסימניות
באמת מענין אותי
יש פה מישהו שזוכר את התופעה הזו משנים קודמות?
ממי שאני מכירה - כולם נבהלו, ואף אחד לא ידע או זכר את המנהג הזה.

אולי השנה שמענו יותר, רק כי הפעם זה היה בשבת, שהכל יותר שקט???

• הוסף לסימניות
באמת מענין אותי
יש פה מישהו שזוכר את התופעה הזו משנים קודמות?
ממי שאני מכירה - כולם נבהלו, ואף אחד לא ידע או זכר את המנהג הזה.

אולי השנה שמענו יותר, רק כי הפעם זה היה בשבת, שהכל יותר שקט???

זה לא היה אף שנה!!
היו מידי פעם אבל לא בהיקף כזה של מקומות וזמן...

• הוסף לסימניות
עיתונאים ואנשי תקשורת רבים שסבלו כל השבת מהזיקוקים, ירי וקולות נפץ בירושלים תוקפים:

עופר חדד: ״‏העליתי במוחי שורה של תרחישי לחימה די מופרכים בכמה חזיתות״.

שירית אביטן: ״‏חובה לעצור ולהטיל עליהם ועל בני ביתם קנסות קשים כדי שהאירוע הזה יעצור״.

יובל שגב ׳גל״צ׳: ״‏העובדה שאף אחד לא חשב לעדכן את האזרחים שהיו בטוחים שפרצה מלחמה במהלך השבת, מצביעים על כשל מודיעיני של ממש״.

שמרית מאיר: ‏כל שנה יש תוצאות של בגרויות אצל הפלסטינים, וכל שנה יש ירי וזיקוקים. השנה זה במימדים הזויים ממש. שמעתי כל מני סברות - או שחרור לחץ של חודשי הקורונה, או הצקה לישראלים ועוד, אבל לדעתי מדובר בתצוגה תחרותית של נשק ושליטה בין המשפחות הגדולות, לקראת הבאות.

• הוסף לסימניות
גם במודיעין עילית זיהנו כ10 מוקדי יריות וזיקוקים,
(גם מאחורי הרים שלא ידענו שיש שם כפרים...)

כל זה מכיוון השכונות המזרחיות- נתה״מ,
אין לי מושג מה היה בברכפלד.
בברכפלד גם כן...
המון המון.

• הוסף לסימניות
אצלינו ברמת שלמה היו כמה פעמים התפרעויות של ערבים, כולל פריצה של המחסום שבת, ונסיעה של כמה רכבים עם ערבים שיושבים על החלונות, צפירות וחינגה שלמה....
היינו בטוחים שקרה ח"ו משהו בסדר גודל רציני. לא רוצה לכתוב אפילו את ההשערות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בשמונה הייתה מתקפה מטורפת בהחלט
כולללללם ביחד בלאגן שלם
אצלנו משמונה עד תשע רצוף בומים מכל הסביבה ללא דקת שקט.
קמתי ב6 והיו פיצוצים פה ושם, חזרתי לישון וב8 קפצתי מהמיטה בבהלה שאולי משהו באמת התפוצץ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה