על מה להדפיס - אבל לא יקר...

• הוסף לסימניות
עשיתי גלויה חמודה של 'שנה טובה' עם הילדים,
מכיוון שב"ה צריך להביא להורים... ולהורים.. ולסבתות - בלי עין הרע -
אני לא יכולה להדפיס על עץ או משהו כזה, אבל אני לא רוצה גם על סתם נייר פוטו.
יש למישהו רעיון למשהו יציב? ולא יקר?
תודה!

• הוסף לסימניות
קאפה

• הוסף לסימניות
הכי חסכוני- לשלוח במייל...

• הוסף לסימניות
מגנט,
אפשר להשתמש בדבק טוב ולהדביק על מגנטים גדולים שמקבלים לפעמים ולחתוך עם סכין יפנית(מכירה אפילו חנות שעושה כך,אל תגלו).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;852795:
הכי חסכוני- לשלוח במייל...

פחחחח....
נוי, לא מתאים. (:

נכתב ע"י תור הזהב;852798:
מגנט,
אפשר להשתמש בדבק טוב ולהדביק על מגנטים גדולים שמקבלים לפעמים ולחתוך עם סכין יפנית(מכירה אפילו חנות שעושה כך,אל תגלו).

האמת שזה הרעיון הכי מוצלח,
אבל המקררים כבר בתפוסה כמעט מלאה! (:
אז אני צריכה רעיון חדש.

• הוסף לסימניות
סינר לסבתא, משטח לעכבר, פלייסמנטים לשולחן, מגבת ל---, אריזת שוקולד...

• הוסף לסימניות
איך עושים לבד על קאפה? להדפיס על מדבקה? ישר על קאפה? מה טווח המחירים?
אה... וזה לא נשבר מהר מדי?... ומה עושים עם זה בכלל, זה הרי לא יכול לעמוד על מזנון נניח.

• הוסף לסימניות
תולים על הקיר
מחיר לA נעים בין 10 20 ש"ח
אצלנו גם עושים את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;852825:
איך עושים לבד על קאפה? להדפיס על מדבקה? ישר על קאפה? מה טווח המחירים?
אה... וזה לא נשבר מהר מדי?... ומה עושים עם זה בכלל, זה הרי לא יכול לעמוד על מזנון נניח.

אפשר לקנות קפה שבצד אחד יש דבק, זה דבר לא זול אבל בגדלים שאת צריכה זה לא כ"כ יקר.
התוצאה בחיים לפי ההשקעה!! קפה נותן לתמונה מעט נפח וזהו. לא הכי טוב למתנה.
תבדקי באתר ששלחתי למעלה יש הדפסת תמונות על ספלים לקפה מתנה יפה ושימושית לכל השנה.

• הוסף לסימניות
אפשר להדפיס סתם, ללמנץ, ולהדביק בדבק חם על פנקס ממפל בגודל מתאים- שימושי, ומעלה חיך כל פעם שכותבים בו משהו

• הוסף לסימניות
עם קאפה אפשר לעשות הכל. (כמעט).

ניתן גם לפסל בקאפה. פירוש: לחתוך בצורות מעניינות - מבפנים ומבחוץ. מכאן שאפשרי ליצור תמונת שכבות בקאפה. אפשרי גם להדביק חתיכה מאחור וליצור מעמד לתמונה.

יש לכם רעיונות נוספים. נסו אותם. תיהנו.
אה... וזה לא כל כך יקר, בתמונות קטנות.

• הוסף לסימניות
ראיתי את דוגמאות הקאפה בחנויות והן נראו במצב מאד עלוב. ):
נדמה לי שאדפיס על ניר תמונה עם שתי חתיכות מגנט מאחור ושלום על ישראל,
ואם ייגמר המקום על המקרר - שיתחילו לתלות על הדלת!
(:

• הוסף לסימניות
אני עשיתי תמונה בקאפה, זה לא עץ וכד' אבל חמוד ויפה.
כשרוצים משהו מכובד ולא מאד יקר.
וזה לא חייב להשמר שנים, שנה הבאה יקבלו חדש....

• הוסף לסימניות
יש לי כמה רעיונות לא יקרים ונגישים להדפסה אפילו ביתית, פני אלי באישי...

• הוסף לסימניות
דווקא להישאר?
שוקולד/ מארז/ משהו כזה??

ואם תרצו על קאפה תקני קאפה רגילה ואני יכולה לתת לך דבק ספריי שמדביק את זה יפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה