דרוש מידע על מה לשים את הדגש בעת קניית מחשב חדש לשימוש ביתי?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אני עומדת לפני קניית מחשב לשימוש ביתי
הייתי מאד שמחה לקבל מידע, על מה לשים את הדגש, אלו פרמטרים חשוב לבדוק
השימושים העיקריים שלי הם תוכנות האופיס השונות, גלישה וכד
תודה רבה

• הוסף לסימניות
תלוי מה בדיוק השימוש
אם אין לך תוכנות כבדות וכד' לכי על i5 יספיק לך.
נייח כמובן חזק יותר מנייד.
32GB RAM אמור להספיק-
אם את משתמשת בתוכנות של עריכת וידאו וגרפיקה וכד' אז כן צריך 64GB.

• הוסף לסימניות
רב המחשבים (כולל המעולים והחזקים) לא אמורים להחזיק מעמד יותר משנתיים עד ארבע שנים.

• הוסף לסימניות
מה שחשוב מאוד זה דור המעבד שזה אומר שני הספרות אחרי ה i5 וזה מסומן כך i5-11 וכדו',
המלצתי לא פחות מדור 10,
אם זה נייד משתמשים בו לא במקום קבוע ולא נזהרים עליו מאוד כדאי שיהיה מהסדרות העמידות כגון דל לטידיוד וכדו'

• הוסף לסימניות
אם רק לגלישה וWORD אז זה באמת מספק...
ואגב, היום רוב המחשבים הטובים הם 32GB לפחות.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אני עומדת לפני קניית מחשב לשימוש ביתי
הייתי מאד שמחה לקבל מידע, על מה לשים את הדגש, אלו פרמטרים חשוב לבדוק
השימושים העיקריים שלי הם תוכנות האופיס השונות, גלישה וכד
תודה רבה
תתייעצי עם בעלי
0533110844

• הוסף לסימניות
תלוי מה בדיוק השימוש
אם אין לך תוכנות כבדות וכד' לכי על i5 יספיק לך.
נייח כמובן חזק יותר מנייד.
32GB RAM אמור להספיק-
אם את משתמשת בתוכנות של עריכת וידאו וגרפיקה וכד' אז כן צריך 64GB.
חחחחחחחחחחחח
אין לה שום צורך ביותר מ8 גיגה

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול.

אולי איזה מומחה יוכל להסביר לי אם יש הבדל משמעותי בין שני המחשבים האלו [נייחים של לנובו], חוץ מתקופת האחריות (שניתן בכל מקרה להאריך)? אני רואה שהמארז קצת שונה, האם יש עדיפות לאחד מהם?

90VK003QYS

90VT002NYS

תודה רבה גדולה לעונים.

• הוסף לסימניות
במפרט - אחד מהם גדול בכמעט פי 2 מהשני!
תראה במידות.
אחד שוקל 4 ק"ג והשני 17 ק"ג. מעניין מה הם שמו בפנים ששוקל כ"כ הרבה.
לאחד יש 6 פורטים USB, שניים מתוכם USB 3. לשני יש חמש USB3 ועוד 2 ישנים.
יש עוד כמה הבדלים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה