תנו לי ביקורת על מצוות שלכת...

• הוסף לסימניות
אחד המקומות היפים לצילום
תכלס,

IMG_6727.jpgIMG_7251.jpg

• הוסף לסימניות
חחח...הצחקת חופשי מצווה
אין צלמת שפספסה שיתוף צילומי שלכת
חוץ ממני :p
אבל התמונות שלך סוףףף
פשוט מדהים!
תותחית חני!

• הוסף לסימניות
אבא!! איזה שלמות עם האוהל!! :eek:
אהבתי ת'כותרת חחח זה כזה נכון...

• הוסף לסימניות
קודם כל ממש אהבתי את הכותרת!
והתמונות ממש יפות
אהבתי את השכפץ הצהוב עם המגפיים!

• הוסף לסימניות
איזה מושלם הקטע שהוא רוקד בגשם
הוא כזה מתוק ואמיתי
גם החיבוק ללדובי כזה שובה לב

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות!
אהבתי מאוד את העיבוד.

• הוסף לסימניות
משגע!
תמונות יפות

• הוסף לסימניות
התמונה עם האוהל מגניבה!
חזק הכותרת! אבל גיוונת קצת עם האוהל..... אז בסדר...

• הוסף לסימניות
חחח לייק על הכותרת!

תמונות מושלמות!

• הוסף לסימניות
תודה יקרות!
שמחה מכל תגובה
והאוהל הזה הגיע לשם בזכות הלקוחה, זה היה שייך לסט שעשיתי לפני כמה שנים עד שנמאס לי ,
והאמא של המתוק הזה ביקשה והחזירה אותו לחיים...
אז לפעמים שבא לך לגוון אפשר לנסות לשדרג סט שחרשת ואולי נמאס...

ותסלחו לי שאני לא אתייג כל אחת...(עוד לא מספיק מבינה מה הולך פה..)

• הוסף לסימניות
חני
תמונות מקסימות
עיבוד עדין ויפה
והאוהל מקסים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה