נספח לאתגר על מצות ומרורים • אתגר 230

• הוסף לסימניות
לאתגר:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה בעקבות תרגום מוטעה, תיקנתי
שכוייח
אגב כגדול היוצרים בדאלי בפרוג
לא שמענו את התייחסותך לשידרוג המדהים של דאלי בצאטגיפיטי
זה רמה אחרת לגמרי של דיוק ואומנות אפילו אני שוקל לעבור ליצור בדאלי .....

• הוסף לסימניות
נתיב מאוד קשיח עם GPT ומעל 90 % (קרוב ל100 %) מהיצירות שם חסומות לגמרי, כך שאני משתמש איתו כמעט רק לשדרוג פרומפטים

• הוסף לסימניות
אחרי כמה שבועות של חסימות טוטאליות לכל תמונה שיוצר בGPT, מהבוקר זה כן התחיל לעבוד לי,
וזה אכן נראה כחלום אמיתי, עברית, מאפיינים יהודים וכדומה, מדהים...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אגב, לטעמי עדיין יש פער מסויים ביצירות מסוג אלו בין GPT לדזיינר, מעניין... (אותו פרומפט לשניהם)

A photograph shows a close-up of a whole green lettuce leaf, its natural texture and pattern resembling an intricately carved scene of the parting of the Red Sea, seamlessly embedded within the lettuce itself. Walls of water are visible on both sides and Jewish figures in the middle.​

זה מGPT

ChatGPT Image Apr 6, 2025, 12_36_20 PM.png

וזה בדזיינר:
הורדה (11) (2).jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה