נכתב ע"י קקטוס;n4991131:צלמת לא, צלם כן...
למעשה זאת עבודה די קשה, וזה דורש סבלנות, אבל בהחלט כן.
נכתב ע"י yochevedl;n4992992:לכל בנ"א יש את הקטעים שבו הוא נראה פוטוגני יותר, או שעם דברים מסוימים הוא נראה יותר טוב.
החוכמה של הצלם זה למצוא את נקודות החוזק ההם ולהדגיש אותם.
מה שנקרא להתאים את הצילום למצולם. שיהיה חיבור בין השנים.
אחרת גם אם הוא פוטוגני, זה לא זה....
(ברור שיש כאלו שפוטוגנים כמעט בכל מקום ובכל תנוחה, אבל יש כאלו שלא...)
צלם מקצועי בהחלט יכול ללמוד את האובייקט בזמן קצרנכתב ע"י מירי סלומון;n4993114:לא צלמת, רק לפני צילומים...
ואפשר "ללמוד" את הילד תוך זמן קצר כ"כ?
תוך כדי צילום?
לי, כאמא יש מה לכוון את הילד/הצלם?
נכתב ע"י מירי סלומון;n4993114:לא צלמת, רק לפני צילומים...
ואפשר "ללמוד" את הילד תוך זמן קצר כ"כ?
תוך כדי צילום?
לי, כאמא יש מה לכוון את הילד/הצלם?
נכתב ע"י רותי המניק;n4991376:מה זה בעיה פוטוגנית?
פזילה / פצעים / ילדים מוזנחים / ילדים מיוחדים
תכלס שיש בעיה קיימת היא קיימת התמונות משקפות את המציאות.
שיש ילדים קצת מוזנחים ביומיום עם קצת רצון טוב של הצלמת אפשר להוציא אותם יותר טוב.
לפעמים יש בעיות שזוית מסוימת של צילום תחפה על הבעיה
לדוגמא כתם לידה בצד אחד של הפנים למשל ניתן לצלם מזוית שלא יראה.
ילד שמן יש זויות שיחפו על זה במעט.
מישהו עם נכות בעיות הלכה וכו' אפשר לצלם בתנוחות ללא עמידה.
בקיצור תגיד לאן אתה חותר והתשובה תהייה ממוקדת יותר.
נכתב ע"י EstiArt;n4992964:רותי מה שרשמת זה בעיות חיצוניות
לי לדוג' יש 2 בנות יפהפיות [לא רק בעיני...] וזה מוזר - אבל אחת הרבה יותר פוטוגנית,
פוטוגני זה אומר - מצטלם טוב.
היא לא צריכה לעמוד בתנוחה מסוימת, או לצלם מכוון מסוים - היא- תמיד- מצטלמת!!
וזה לא נראה לי דבר שצלם טוב ככל שיהיה יכול להתגבר עליו. זה לא קשור ליופי!!
נכתב ע"י yochevedl;n4992992:לכל בנ"א יש את הקטעים שבו הוא נראה פוטוגני יותר, או שעם דברים מסוימים הוא נראה יותר טוב.
החוכמה של הצלם זה למצוא את נקודות החוזק ההם ולהדגיש אותם.
מה שנקרא להתאים את הצילום למצולם. שיהיה חיבור בין השנים.
אחרת גם אם הוא פוטוגני, זה לא זה....
(ברור שיש כאלו שפוטוגנים כמעט בכל מקום ובכל תנוחה, אבל יש כאלו שלא...)
נכתב ע"י הוגה דעות;n4993531:אוקיי ... אני אהיה יותר ממוקד.
רוב התמונות כאן היפות באמת ... במרכזה עומדת איזה ילדה יפיפיה או ילד חתיך.. (סליחה על המילים המפורשות)... (כמובן שזה לא תמיד אומר כלום על המציאות כי תמונות לחוד ומציאות לחוד)
אני שואל שאלה שמענינת אותי האם הצלמת (קקטוס השימוש בלשון נקבה הוא מטעמי נוחות בלבד) שיוצא לה תמונה מדהימה אבל במרכזה עומדת דמות לא משהו... כמה זה מתסכל..
אני מבקש תשובה כנה... ( אפ' שאין לי זכות לבקש)
נכתב ע"י מאדי זיגלר;n4993676:רותי את צודקת,
אבל מה את עושה אם בא אליך ילד בא נאמר בן 6, עם קרחת 000 עניים קטנות אף גדול ושיניים עקומות עם בגדים פשוטים וישנים... ויש גם ילדים כאלה.
והוא בא לסטודיו מזיע ועצבני או צומיסט שבדוקא מוציא לשון, מה תעשי?
ואחרי זה לאמא יש תלונות... שאת לא מספיק מקצועית..
לא תעלי לכאן תמונות שלו, נכון?
לא כל הילדים הם דבש!
צלמת צריכה לדעת שלא תמיד הכל תלוי בה
היא עושה כל מה שיכולה
זהו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים