על מקצוענות ופוטוגניות

• הוסף לסימניות
בואו נודה על האמת - פוטוגניות זו מתנה שלא כל אחד זוכה בה, וברור שלא רק פוטוגנים מצטלמים. ואפשר להוסיף המון חן לכל מצולם, גם אם הוא ממש לא פוטוגני, - אם עושים את זה בשימת לב לפרטים הקטנים שמרכיבים את התמונה כולה. - ופה נכנסת המקצועיות וגם הניסיון שהצטבר לצלם/ת.
וכשאמא מקבלת תמונה מוצלחת ומושקעת של הבן שלה - שבעינייה הוא מושלם (ובעיני השכנה - הוא דווקה ברווזון מכוער) היא נהינת ותולה בהגדלה על קיר מרכזי.
(ולמה עולה השאלה הזו? - כי היום אנחנו נמצאים בדור שבו החיצוניות קובעת הרבה יותר מידי - ידוע שהיום הנשיאים נבחרים ע"פ רמת הפוטוגניות שלהם- וכבר אמר מי שאמר - שהרבה נשיאים כמו למשל בן גוריון -לא היה נבחר בימינו - המראה שלו פשוט לא מכר את עצמו...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי המניק;n4993581:
כן בפרוש כן!!!

תראה בדרך כלל שבאים לצילומים באים עם איזה בגד חדש או במצב טוב ובגד שיושב טוב על הילד
מבקשים מהאמא לגהץ (ואם לא מגהצים לבד)
מסתרקים יפה (לי יוצא המון לסרק את הילדים כי לא פעם האמא לא טובה בזה. יש לי תמיד קרם שיער בתיק גם ביציאות)
אני נותנת הוראה לבוא עם ציפורניים גזוזות
הצלמת מקפידה לצלם עם פנים נקיות

חוץ מהכל רוב התמונות עוברות עיבוד כך שאם יש לילד צלקת שריטה חררה וכו' הם יעברו טיפול

אחרי כל זה איך הילד לא יצא יפה? ילדים זה דבש!

וכמובן שתאורה טובה וצילום שמחמיא למצולם יוציא תמונה מושלמת.

כך ילד הכי חתיך צלם אותו בשמש יוקדת מלא בצללים ועצים שקופצים לו מהראש כבר לא תזכור שהוא היה פעם חתיך...

אין לי ספק שמבחינת עבודת הצילום, את באמת חייבת להאמין בכל אחד, וזה נשמע ממך ככה באמת משכנע...

אבל אני יאמר לך לאן אני חותר, אפ' שאני יודע שמנקודת מבטך את לעולם לא תוכלי להסכים לזה.

פעם הצילום היה נועד בעיקר לזיכרון, זיכרון של חופש, זיכרון של שובבות זיכרון של אירועים וכדו', הצילום הזה הוא סבבה לכולם.

אממה.. שהיום 'הפקות' הצילום של המצלמות אינם מיועדות לזיכרון אלא תמונות שמטרתם הוא להדגיש את יופי המצולם... וגם זה סבבה. מאוד... אלא מה לעשות לא כולם מתאימים לכזה מן צילום....

אני גם לא חושב שפעם היה כל כך חשוב להורים לחשוב שהילד שלהם הוא באמת הכי יפה בעולם... מה אם לא בדיוק הכי יפה אז הוא לא טוב??? יש לילדים שלנו עוד תפקידים בחיים חוץ מלהיות הכי יפים בעולם... ולא מכל ילד צריך להוציא 'הפקת אופנה עולמית'....

ואני לא אומר זאת כי אני חושב שזה דבר גרוע ... אדרבה אני מאוד אוהב את הענין... רק אני לא אוהב סיטואציות מאולצות.... לא מתאים אז אל תנסה בכח....

טוב גמרתי לנאום....

• הוסף לסימניות
האשכול הבא שאני רוצה לפתוח...

זה עצומה נגד צלומי ניוברן...

מה זה הדבר הזה???

תינוק בין יומו הוא לא דבר יפה!!!!!

לא יעזור לשום תוכנת פוטושופ....

אין לי ספק שכל אנשי המין החזק יסכים איתי...

המין היפה כנראה פחות...

טוב זה צריך אשכול בפני עצמו...

• הוסף לסימניות
לפני שאתם עוברים לנושא של התינוקות, יש לי גם לומר משהו.
יוצא לי הרבה לצלם עבור מאפרות. כלומר בחורות שהן בהחלט נאות, ומאופרות באיפור מקצועי. לכאורה מה יותר טוב מזה?
והנה אני נתקלת לא פעם ולא פעמיים במודליסטית שפשוט לא נראת טוב על המסך. ובמציאות כן.
דבר ידוע הוא שהפנים שלנו לא סימטריות. ויש כאלה שבצילום מקרוב זה מאוד בולט, עין אחת נראית גדולה יותר, וכו'.
לכן חשוב בצילומים קריטיים לראות את התמונות על מסך מחשב גדול בזמן הצילומים, ופשוט לשנות זוויות שיחמיאו לה יותר. ופה מתבטא המקצועיות של הצלם. לעשות את זה על הצד הכי טוב שאפשר.

• הוסף לסימניות

פעם הצילום היה נועד בעיקר לזיכרון, זיכרון של חופש, זיכרון של שובבות זיכרון של אירועים וכדו', הצילום הזה הוא סבבה לכולם.

עדיין תיעוד בשביל העתיד הוא העיקרון המוביל
כשאני מנחה את האמא בבחירת בגדים יוצא לי לא פעם לאמר לה שבגד מאוד טרנדי יראה לה מוזר בעוד 10/20 שנה ולכן ממליצה על הקלאסי.
הפקות לא עושים בכך סשן . ולדעתי זה התחיל מצורך להעסיק ולרתק את הילד ולהוציא ממנו הבעות "פוטגניות"
שימו לב כשמצולם באמת לבוש טוב ומטופח רב התמונות יהיו ללא אביזרים. נמתקד בהעמדה מחמיאה ובתאורה מדויקת.
לפעמים יש צורך לטשטש"פגמים" זה יכול להיות לבוש לא מחמיא. או התנהגות. היה לי לא מזמן ילד שכסס ציפרניים כל הזמן. הייתי חייבת להעסיק לו את הידיים. כדי שלא יגיעו לפה.
ובכל מקרה. לכאן כפרסום יעלו רק את הפוטגנים והתמונות המוצלחות. כמטרה שיווקית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאדי זיגלר;n4993676:
רותי את צודקת,
אבל מה את עושה אם בא אליך ילד בא נאמר בן 6, עם קרחת 000 עניים קטנות אף גדול ושיניים עקומות עם בגדים פשוטים וישנים... ויש גם ילדים כאלה.
והוא בא לסטודיו מזיע ועצבני או צומיסט שבדוקא מוציא לשון, מה תעשי?
ואחרי זה לאמא יש תלונות... שאת לא מספיק מקצועית..
לא תעלי לכאן תמונות שלו, נכון?
לא כל הילדים הם דבש!
צלמת צריכה לדעת שלא תמיד הכל תלוי בה
היא עושה כל מה שיכולה
זהו.

יואו אני מה זה רוצה לצלם אחד כזה:)
ברצינות!
לטיפוסים עם אופי, יש קסם בתמונות.

ולגבי השיווק וכו',
שיהיה ברור שהילד+הבגדים משפיע על התמונה למעלה מ80%.
תבדקו את עצמכם מול תמונות שאמרתם עליהם WOW מה הילד לובש, איך הוא נראה וכו'
זה חלק מהסוד של צלמת א ל ו פ ה;)

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי מגיבה, אבל ממש צרם לי.

חביב אדם שנברא בצלם.
האדם הוא פסגת היופי בבריאה. הוא נברא בצלם אלוקים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;n4996195:
אני לא הייתי מגיבה, אבל ממש צרם לי.

חביב אדם שנברא בצלם.
האדם הוא פסגת היופי בבריאה. הוא נברא בצלם אלוקים.

תודה רבה על התגובה הזו..

זה מה שנקרא להרים להנחתה...

האדם נברא בצלם אין הכוונה שהוא הכי יפה.. ממש לא !!!

ישנם אנשי אומות העולם רעים וחטאים מאוד... ועדיין הם יפי תואר...

אדם נברא בצלמו של האלוקים בתכונותיו ובמידותיו... דבר ששום מצלמה אינה יכולה לצלם..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה