- הוסף לסימניות
אני לא קשורה לאף אחד והתגובות שלך ממש מרתיחות.
ההתנצלות שלך היא לא התנצלות ממש אלא יותר גמר חשבון.
פניות אישיות תעשי באישי ולא על גבי הפורום.
גם אני מרגישה ככה!!
מתביישת בשבילה
אני לא קשורה לאף אחד והתגובות שלך ממש מרתיחות.
ההתנצלות שלך היא לא התנצלות ממש אלא יותר גמר חשבון.
פניות אישיות תעשי באישי ולא על גבי הפורום.
מוודאים שאתה מתקשר למספר הנכון, מבקש תיעוד רשמי בכתב, ושואל במפורש - אתה הצלם X או מתווך?
למרות שכבר היה לקוח שאמר לי שהוא התקשר לטלפון של המתווך ושאל: הגעתי למאיר שבח? וההוא ענה: כן..
ותמיד כדאי לשאול אנשים נוספים מה הטלפון של הצלם וכד'
אוי ואבוי. זה הכי גרוע.אני לא רוצה שהדיון יסטה מהנושא, אז בוא נניח לדיון על עצם נושא התיווך, די לי בזה שלקוחות לא יוטעו לחשוב שהם מקבלים אותי ואז אגלה שאני 'חולה'....
אני רואה לפי כמות התגובות ( שאת רובן עוד לא קראתי.. ) שהמצב חוזר על עצמו
שיחה שהייתה לי עם מתווכת:
היא: אני אלופה ברמות קחי ת'שירות שלי
אני: אבל הבטחת לאחותי ולגיסות שלי הבטחות ולא קיימת
היא: ח"ו
אני :הן ביקשו צלם אחד וקיבלו אחר
היא: נכון, צ' יפרתי אותן כי הצלם המוכשר היה פנוי ( הצלם המוכשר משתנה מפעם לפעם לפי העניין... )
אני: טוב, אז אני לא רוצה צ'ופרים
היא: אוקיי אני רושמת, לא לשנות לך גם אם מתפנה מישהו טוב יותר
אני: מגיעה לחתונה ומגלה פרצוף בלתי מוכר...
ואחרי החתונה אין זכות דיבור עם המתווכת הנכבדה אלא עם מזכירה נחמדה שמעבירה הכל בפרוטרוט, אבל אני לא זכיתי לתגובה עד עצם היום הזה...
אני רואה לפי כמות התגובות ( שאת רובן עוד לא קראתי.. ) שהמצב חוזר על עצמו
שיחה שהייתה לי עם מתווכת:
היא: אני אלופה ברמות קחי ת'שירות שלי
אני: אבל הבטחת לאחותי ולגיסות שלי הבטחות ולא קיימת
היא: ח"ו
אני :הן ביקשו צלם אחד וקיבלו אחר
היא: נכון, צ' יפרתי אותן כי הצלם המוכשר היה פנוי ( הצלם המוכשר משתנה מפעם לפעם לפי העניין... )
אני: טוב, אז אני לא רוצה צ'ופרים
היא: אוקיי אני רושמת, לא לשנות לך גם אם מתפנה מישהו טוב יותר
אני: מגיעה לחתונה ומגלה פרצוף בלתי מוכר...
ואחרי החתונה אין זכות דיבור עם המתווכת הנכבדה אלא עם מזכירה נחמדה שמעבירה הכל בפרוטרוט, אבל אני לא זכיתי לתגובה עד עצם היום הזה...
לא להאמין!!!אנחנו עברנו את זה עם מתווך שהבטיח צלם ותסריטאי מקצועיים והראה לנו תמונות ווידאו מדהימים!!!!
חייבת לציין, שהגענו למתווך מתוך המלצה מבת משפחה שהצליחה איתו. ז"א שהוא באמת הביא לה צלמים מקצועיים.
בסוף מה שקרה, שבחתונה עצמה לא ידענו עם מי יש לנו עסק.
וכשקיבלנו את התמונות והוידאו חשכו עינינו ........ לגמרי...
צילום ברמה גרועה ביותר.. לא היו כמעט תמונות לבחור לפיתוח.... והוידאו היה מזעזע
לא נשכח.. ולא נסלח... עוגמת נפש גדולה מאוד שעלתה בדמים מרובים.
[אחרי שדרש את כל הכסף בחתונה [שטות גדולה מצידינו]... לאחר שיחת הזעזוע הראשונה המתווך כמובן שנעלם ואיננו . אין צורך לומר שאין לנו אלבום תמונות מפותח. לא היה למי לחזור עם התמונות לפיתוח [החוזה היה כולל אלבומים להורים וכמה הגדלות] אין לנו מושג בעצם מי היו הארחי פרחי שצילמו אצלינו....
הפקנו לקחים לכל החיים
הזמנתם צלם לחתונה? וודאו היטב עם מי דיברתם ומי יהיה הצלם בפועל..
אני מאיר שבח, צלם אירועים מוכר (ומוערך, ב"ה)
בעבר צילמתי גם עבור מתווכי ומתווכות אירועים למיניהם/ן, עד שעברתי לעבוד ישירות מול לקוחות פרטיים ללא תיווך
(למי שלא מכיר, יש 2 דרכים להזמין צלם לחתונה, או ישירות מול הצלם במחיר המוגדר שלו כולל כל השירות מסביב, או מול גורם מתווך ששולח את הצלם לצלם בפועל אבל מטפל בעצמו באלבומים וכו'
התועלת בפרטי - קבלת שירות ברמה גבוהה ואחריות מלאה של הצלם על כלל העבודה
התועלת בתיווך - מחיר זול יותר
לטעמי - החסכון במחיר אינו שווה את הסיכונים וההפסד שבהתנהלות מול גורם שלישי, גם מבחינה מקצועית כמו תיאום לו"ז מול גורם לא מקצועי, יחס והשקעה של צלם קבלן שלא מכיר את הלקוח, ועד עניינים גרועים יותר כמו מתווך חאפר שמפנה עורף ללקוח ברגעים קריטיים, צלם שלא קיבל תשלום מהמתווך והחומר נשאר אצלו ולא מגיע ללקוח.. וכבר נפתח פה דיון על מקרים קשים שהסתבכו, ולא נאריך)
את שמי הטוב קניתי בעשר אצבעותיי, בשירות המסור והטוטאלי שאני נותן ללקוחות ובאיכות של החומר שאני מפיק, בעז"ה.
לצערי, אני מקבל דשי"ם שיש גורמי תיווך מסוימים שממשיכים לעשות שימוש בשם שלי כדי למכור חבילות צילום, מבטיחים ללקוחות את 'מאיר שבח' ומפילים בפח לקוחות תמימים שחושבים שהם מצאו 'דיל' מצוין שבו יקבלו את האיכות והשירות של מאיר שבח במחיר מוזל
דוגמאות:
סמינר מסוים שבו השם שלי כצלם מסתובב תחת מס' טלפון של מישהו אחר (כך הכלה עצמה סיפרה לי)
לקוח שהובטח לו ע"י מתווך שאני אצלם את החתונה שלו - וכשסירבתי לעבוד עבור המתווך - נאמר ללקוח שאני 'תפוס' והלקוח נשאר ללא צלם יום לפני החתונה.. (הלקוח הזה נמצא פה ומוזמן לאשר..)
לקוח שסיכם עם מתווך שהוא יקבל את 'מאיר שבח', קיבל צלם אחר, ועד היום (אחרי החתונה) הוא לא יודע שהוא קיבל צלם אחר.. במקרה נודע לי על כך שהצלם המחליף התבקש ע"י המתווך להזדהות בשמי.. (הנזק שנעשה לשם שלי - ברור)
ועוד מקרים רבים
אני מבקש להבהיר בזאת לכל מאן דבעי:
'מאיר שבח' כמותג של צילום אירועים נבנה בעמל רב ובעבודה קשה, מי שקיבל ממני שירות יודע זאת וב"ה כל הלקוחות שצילמתי להם - חוזרים אלי באירועים הבאים שלהם
אבל - לקוחות שלא מכירים אותי אישית ולא מזהים אותי - עלולים ליפול בפח ולהאמין לגורמים אחרים שעושים שימוש לא ראוי במוניטין שלי
אינני מצלם עבור שום גורם שלישי, מי שמעונין להזמין אותי לצילום אירוע מוזמן לעשות זאת רק מולי באופן אישי
מס' הטלפון שלי הוא 0546751616 ולא שום מספר אחר (עדיף תמיד לפנות במייל המופיע בחתימה)
בכל מקרה של ספק אתם מוזמנים לבקש שישלחו לכם מסמך הזמנה רשמי וחוקי הנושא את שמי כעוסק מורשה.
חבל שבמקום להתרכז בצילום אני נאלץ להתמודד עם תופעות פסולות של נסיון לרכב על שמי הטוב, אני מקוה לחזור ולהתרכז במה שאני יודע ואוהב לעשות - להפיק את התיעוד המושלם ליום הכי מיוחד בחיי הלקוח.
מזל טוב למתחתנים
ובהצלחה לכולם, ביושר ובהגינות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים