על נוזלים ונזלות...

• הוסף לסימניות
יש לי ילד חמוד בן 6
מלא נזלת כרימון...
הייתי איתו כמעט כל שנה באף אוזן גרון. ניסו לתת לו מייבשי נזלת וכלום לא עזר.
לאף אחד לא היה פתרון נורמלי יותר.
כעת אני שמתי לב שיש לו גם יותר רוק.(הוא לא מרייר כי הוא גדול אבל הוא כעת מתאמן המון בקריאה-כיתה אלף-וזה מפריע לרצף הקריאה והדיבור השוטף.)
בעיות עם אוזניים ודלקות גרון וכו-אין כלל ב"ה, גם לא נחירות או ירידות בשמיעה.
רק מלא נזלת וכעת גם רוק.
למי יש עצה? אודה לבעלי הנסיון.

• הוסף לסימניות
הקפצה

• הוסף לסימניות
לי יש את אותה בעיה אם הבת שלי
וניסתי המון אפשרויות ריפוי וזה לא עזר בכלל
היא אומנם לא אלרגית ב"ה
אבל הרפלקסולוגית ייעצה לי להמנע
מ-במבה, מוצרי חלב ובננה (דברים שמגבירים את הלחה)
והאמת שיש שיפור אומנם קטן, אבל לא מספק
השבוע בדיוק שמעתי ממשהי על שלושת המימדים
שהיא נסתה וזה עזר פלאים
בתקווה שאוכל לבשר לך שזה עזר בהקדם האפשרי

אשמח לשמוע רעיונות נוספים...

• הוסף לסימניות
משהו התנסה פה בניתוח פוליפים?
והאם זה אכן פתר את הבעיה?

• הוסף לסימניות
ניסיתם כרית עם מלח? שמעתי לאחרונה ממישהי שניסתה לילדה מאוד מנוזלת, וזה עזר מאוד.
תופרים כרית קטנה מבד, וממלאים אותה בגרגירי מלח גס, ונותנים לילד לישון עם הכרית הזו. וזה מייבש מאוד את הנזלת.

• הוסף לסימניות
קרוב משפחה שלי בילדותו סבל הרבה ממה שאתם מתארים כאן.
הם התייעצו עם איזשהו פרופסר מומחה משיקאגו שאמר להם בשום אופן לא לעשות את הניתוח.

הזמן עשה את שלו, היום הוא בן 8 ואין זכר לנזלות ולרוק.

(כמובן שכל מקרה הוא לגופו, וכדאי לכל אחד לבדוק בעצמו אצל המומחים)

בהצלחה

• הוסף לסימניות
לי בילדותי גם כן היה לי את הבעיה הנ"ל, עד שבגיל מאוחר יחסית עברתי ניתוח פוליפים ומאז אני בן אדם אחר! (אחרי הניתוח אני זוכרת את עצמי מתרגשת מכל ריח שעד אז פשוט לא הרחתי בגלל האף הסתום)
אבל אצלנו במשפחה הרבה עשו את הניתוח (כנראה שזה משפחתי...) לרובם זה עזר אבל יש כאלה שהניתוח לא עזר להם, לדעתי שווה מאוד לנסות.

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן 4.5 עבר ניתוח להוצאת שקד שלישי לפני כחצי שנה, אך לצערי לנזלת זה לא עזר........יש לו נזלת בלי הפסקה.
לדברים אחרים זה מאד עזר (לא עשינו בגלל הנזלת)
לפני המון שנים כשאחי היה קטן, הוא היה מנוזל בצורה כרונית ואמא שלי נתנה לו "טיפות הרב" שמאד עזרו.
אני עכשיו רוצה לנסות לבן שלי את טיפות הרב ואת כרית המלח ששמעתי עליה המון.
מקווה שיעזור!

• הוסף לסימניות
מאוד עוזר לשתות מי- פשתן
מבשלים כף גרגירי פשתן שלמים ב5 כוסות מים, לסנן ולשתות.
עוזר פלאים. (להתחיל בהדרגה ולאט לאט להרבות בשתיה זו, אפשר להוסיף תרכיז תפוחץ או משהו.)
רפאה שלמה!

• הוסף לסימניות
היה על זה משהו אתמול בפטנט רשום של המודיע
גם אצלי יש את התופעה וקיבלתי חשק לנסות

• הוסף לסימניות
לדעתי כבר כתבתי את זה פעם אבל אולי זה יעזור למשהו.

יש רופאה שקוראים לה אירנה לויט היא מקבלת בכוכה יאיר.ממכבי ומאוחדת. (אולי עוד ואני לא יודעת)
היא רופאה מעולה! ושווה ללכת אליה ליעוץ. אצלנו היא מאוד עזרה.
ואגב היא מבצעת ניתוח כפתורים ללא הרדמה כללית.

• הוסף לסימניות
גם אצלי סובלים מזה, ילד שעבר ניתוח פוליפים זה עזר מעט אך חוזר לפעמים, כרית מלח אכן עוזר אך לא תמיד, וצריך לזכור להחליף את המלח- גס, כל כמה ימים כי המלח סופג את הליחה ואז כבר לא עוזר.
מה שאני ראיתי גם שעוזר, כשראיתי שכמה מהילדים מצוננים עם נזלת , פשוט עשיתי ניקוי אבק יסודי בחדר וזה פשוט עזר!!...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה