על ניוד המספרים ועל בזק- מי מתמצא?

• הוסף לסימניות
אנו נאלצים לעבור לבזק מחברת הוט (012 לא הולך טוב עם 'נתיב')
ואנו מתלבטים בין מסלולים שונים (אנחנו כמעט ולא מדברים בנייח)
המסלול הזול ביותר מבחינתנו הוא 99 ש"ח לחצי שנה כולל דמי אחזקה+ 500 דקות חינם לנייחים +רשת אלחוטית + תשתית 2.5 מגה (אפשר עד 4)
בהמשך אחרי חצי שנה התשתית עולה 82 לחודש
מי יודע אם זה משתלם?

בנוסף, בקשר לניוד, הם לא שמים את הקו על ה-077 אלא יש 2 אופציות:
1.שמי שמתקשר יתקל בתקליט שמפנה לקו בזק
2. מקבלים קו בזק נוסף על ה-077 ויש עקוב אחרי לבזק (שמי שמתקשר מגיע אלינו)
אבל אם אנחנו מתקשרים מופיע המספר של הבזק על הצג.
זה ממש לא נשמע לי "ניוד מספרים" אלא החלפת מספר לכל דבר. ולא נראה לי חוקי.
מי מתמצא בזה? תעזרו לי!!!

• הוסף לסימניות
יש לי 012 עם נתיב ומסתדר לי מצוין
איפה הבעיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;307368:
אנו נאלצים לעבור לבזק מחברת הוט (012 לא הולך טוב עם 'נתיב')
כמה שידוע לי 012 קשור לתשתית של הוט, ואם אין תשתית של הוט אז אין אפשרות גם ל012...

נכתב ע"י נעמי ברקאי;307368:
זה ממש לא נשמע לי "ניוד מספרים" אלא החלפת מספר לכל דבר. ולא נראה לי חוקי.
זה באמת נשמע לא חוקי מבחינתם, צריך לברר במשרד התקשורת, או במועצה לצרכנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ישראל;307409:
כמה שידוע לי 012 קשור לתשתית של הוט, ואם אין תשתית של הוט אז אין אפשרות גם ל012...
נראה לי שאתה ממש טועה. יבואו המומחים ויאירו.

• הוסף לסימניות
012 עובד על תשתית של בזק,
המספר הקיים הוא מניוד לקווי זהב, ובזק נותנים לך מספר חדש (בסכום 25 ש"ח לחודש) ודרך זה עובר הקו של קווי זהב,
אם זה משתלם בחשבון הקרוב נראה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;307434:
נראה לי שאתה ממש טועה. יבואו המומחים ויאירו.
איני יודע. זה מה שהם אמרו לי טלפונית.
עכשיו עיינתי בפורום נתיב, יש שם כמה אשכולות על 012, וראיתי ש012 מתחבר לתשתית האינטרנט, או של בזק או של הוט.

• הוסף לסימניות
לי אין אפשרות להוט, אז התחברתי ל 012
נראה לי שזה עדיין יותר יקר מהוט, אבל אין מה לעשות...

• הוסף לסימניות
זה כמעט אותו מחיר בהפרשים קטנים.
אומרים שהקו שלהם יותר משובש.

• הוסף לסימניות
האם ניוד המספרים הוא רק בניידים?

• הוסף לסימניות
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה