כללי על ספרים, דפים והמחיר שבינהם...

• הוסף לסימניות
על מנת שלא אשבור את השוק, ;) קרה המקרה והציעו לי לעמד ספר קצר של כ10 עמודים + כריכה.
אז אני צריכה את עצותיכם, הפרוגיסטים;
כמה לקחת לעימוד עמוד 1?
כמה על הכריכה?

ואם תוכלו לספק לי מידע על איזה דברים לתת את הדעת לפני התחלתי בפרויקט כי איני מתמצאת בזה כ"כ עדיין :eek:

תבואו על הברכה (אפשר גם באישי).
פרוגיסטית~

• הוסף לסימניות
איזה סוג של ספר? איזה סוג של עימוד? תמונות? מסגרות? מלל רץ? כותרות? הערות שוליים?
ספר קודש? ספר חול? איזה סוג כריכה?

• הוסף לסימניות
ספר קריאה פשוט לילדים, פסקה או שתיים בכל עמוד, ולידן איור (בעמוד הנגדי)
בכריכה כנראה זה איור + קצת מלל.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה.

גם אני קבלתי במקרה=רק מה', לעמד ספר קצר בן 16 דפים בערך.
הספר משלב תמונות עם טקסט כמעט בכל עמוד.
מטרת הספר: התרמה ועידוד תורמים קיימים למוסד תורני כלשהו.
חוזרת על השאלה: מה המחיר לכל דף? או לכל העבודה גלובלי?
אשמח לקבל את דעתכם.

• הוסף לסימניות
נו? לאן נעלמו כל המגיבים לסקר מחירים?

• הוסף לסימניות
בעבודה ראשונה - אני ממליצה לתמחר לפי שעות
במיוחד שאת לא מכירה את אופי הלקוח ואת קצב העבודה שלך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה