דרוש מידע על עגלת יויו 3 שמעתם?

• הוסף לסימניות
אגב על חברת סגל גרופ,
מישהו יכול להסביר מה הסיפור עם השירות המזעזע שלהם?
אני חייבת דחוף לתקן את העגלה שלי כבר כמה חודשים זה נסחב בגללם...
אצל החנות אמרו שיקח לא פחות משלושה שבועות כי עד שהחברה שולחת שליח ועד שמתקנים ומחזירים וכו'...
אז אמרנו ניסע לשם לבד לתקן על המקום, אז קודם כל הם נמצאים במקום מאד לא נגיש,
אין תחבורה ציבורית וצריך לקחת מונית,
הם פתוחים רק בבוקר,
כל פעם שבאים צריך להתקשר לפני לוודא שהטכנאי עגלות נמצא,
פעם אחת כשבעלי כבר היה על המונית הם אמרו לי בשיא האדישות שהוא לא הגיע,
פעם שניה המזכירה טענה שהוא יהיה בהפסקה כשנגיע אז נצטרך לחכות לו וכבר לא היה לנו רלוונטי.
בקיצור פשוט שירות הזיה...
בוגבו הרבה יותר טובים! יש רכבת כמעט עד לשם,
שירות מצוין,
פתוחים עד 6 אחר הצהריים, טכנאים על המקום כל השעות,
בקיצור,
אשמח אם מישהו יוכל להעלות לכאן קישור פניות ציבור לחברת יויו עצמה...
או איפה אפשר להתלונן על חברת סגל גרופ...
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז לי יש את יו יו 3 כבר מקיץ שעבר קניתי אותו שהייתי בארה"ב אפילו לא אחזתי שזה שונה מיו יו 2 שהזמנתי שם- כי פשוט נתקעתי בלי עגלה וזה מה שמכרו שם.
אני יכולה להגיד לכם את השיפורים המשמעותיים שאין ביו יו 2-
1. גגון ארוך יותר שנותן צל לילד.
2.איזה שהוא כרית שנמצאת באזור הראש של הילד שנותנת יותר נוחות...
לגבי השאלה אם יהיה מנח לרגליים- אין!!! אולי אפשר לקנות את זה בנוסף בחנות... (באלי אקספרס תמיד תמצאו)
הטיולון מאד קל ונח!! יציב וכיף לשימוש!
לגבי קיפול ביד אחת חד משמעי לא!!- העגלה לפני שהייתה לי זה הדרגון פלי של בוגבו שהתקפל ביד אחת והיה קשה לעבור לכזה דבר.
לגבי אלו ששאלו על הריקול אני באמת קיבלתי הודעה מהחנות אחרי שקניתי וגם בתוך יו יו 3 זה היה ליין מסויים- שלי לא זכה..........:)
מקווה שעזרתי...
היי
אני לפני לידה ובעומס בירורים על עגלות,
היויו 3 שווה?
מאד מעניין אותי מה עם השכיבה שלו?
האם הוא שוכב יותר מיויו 2?
כי ביויו 2 כמעט ואין שכיבה וזה ממש מפריע לי...

• הוסף לסימניות
לפי מה שקראתי באתר של "סגל" יש 16 חידושים סה"כ בדגם YOYO3 לעומת 2, מפורט אצלהם באתר כולל התנאי אחריות והחנויות שמשווקות את הדגם החדש - הנה כאן:

• הוסף לסימניות
לפי מה שקראתי באתר של "סגל" יש 16 חידושים סה"כ בדגם YOYO3 לעומת 2, מפורט אצלהם באתר כולל התנאי אחריות והחנויות שמשווקות את הדגם החדש - הנה כאן:
[
את המפרט של סגל ראיתי אבל לא ברור אם העגלה הזו (יויו 3) שוכבת יותר מיויו 2
אני חייבת תשובה על זה

• הוסף לסימניות
נכון,
אבל לפי מה שרשמה פה אחת שיש לה את היויו החדשה, היא אומרת שאין אף הבדל במצבי השכיבה

• הוסף לסימניות
כן בסדר, רק ציינתי מה כתוב באתר - בכל מקרה תמיד כדאי לבדוק פיזית מקרוב בחנות, אין מידע טוב מזה :)

• הוסף לסימניות
אגב על חברת סגל גרופ,
מישהו יכול להסביר מה הסיפור עם השירות המזעזע שלהם?
אני חייבת דחוף לתקן את העגלה שלי כבר כמה חודשים זה נסחב בגללם...
אצל החנות אמרו שיקח לא פחות משלושה שבועות כי עד שהחברה שולחת שליח ועד שמתקנים ומחזירים וכו'...
אז אמרנו ניסע לשם לבד לתקן על המקום, אז קודם כל הם נמצאים במקום מאד לא נגיש,
אין תחבורה ציבורית וצריך לקחת מונית,
הם פתוחים רק בבוקר,
כל פעם שבאים צריך להתקשר לפני לוודא שהטכנאי עגלות נמצא,
פעם אחת כשבעלי כבר היה על המונית הם אמרו לי בשיא האדישות שהוא לא הגיע,
פעם שניה המזכירה טענה שהוא יהיה בהפסקה כשנגיע אז נצטרך לחכות לו וכבר לא היה לנו רלוונטי.
בקיצור פשוט שירות הזיה...
בוגבו הרבה יותר טובים! יש רכבת כמעט עד לשם,
שירות מצוין,
פתוחים עד 6 אחר הצהריים, טכנאים על המקום כל השעות,
בקיצור,
אשמח אם מישהו יוכל להעלות לכאן קישור פניות ציבור לחברת יויו עצמה...
או איפה אפשר להתלונן על חברת סגל גרופ...
תודה מראש!
מסכימה גם אני נתקלתי בחוסר שירות מצידם,
חוסר מענה ואחרי שדיברתי כמה פעמים עם החנות ( מוצצים) איכשהו הם ענו לי וכמובן שאמרו שהתיקון לא באחריות.
נשבר לי הקליפס שמחבר את הרצועות והם רוצים על זה 400 שקל.

• הוסף לסימניות
חארטה בפיתה אחיות.
אין שום 16 הבדלים.
יש אולי 3 וזהו..

אבל יויו תמיד מגרה אותי איכשהו.תמיד נראת קלאס כזה..
יש לי דרגונפליי..
ממש רוצה למכור ולקנות יויו..
מהה אומרות?

• הוסף לסימניות
היי
אני לפני לידה ובעומס בירורים על עגלות,
היויו 3 שווה?
מאד מעניין אותי מה עם השכיבה שלו?
האם הוא שוכב יותר מיויו 2?
כי ביויו 2 כמעט ואין שכיבה וזה ממש מפריע לי...
יש למישהו תשובה על זה?
ממש חשוב לי לדעת...

• הוסף לסימניות
יש למישהו תשובה על זה?
ממש חשוב לי לדעת...
לפי המפרט באתר היבואן הרשמי "סגל", כתוב שם שהסל שכיבה בעגלת ניו בורן יויו 3 מאפשר "שכיבה שטוחה מלאה". תעברי על המפרט שמופיע כאן: https://www.segalbaby.co.il/product/stokke/yoyo/עגלת-ניובורן-וטיולון-yoyo³/
בכל מקרה אם לקנות, אולי כדאי בתקופה הזו שיש שם כל מיני סיילים של חודש נובמבר. בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת