כללי על עוד פאנית...

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על העיצוב, הרעיון ועל הלוגו?

קבצים מצורפים

• מודעה חצי עמוד.jpg
    KB 279.6 · צפיות: 75
  • הוסף לסימניות
הלוגו מדהים!!
המילוי באותיות בידיים טובות עושה קצת סחרחורת בעיניים.
ובטקסט מידי הרבה סימני קריאה!!
הצבעים מאוד יפים

• הוסף לסימניות
מדהים! אין מילים! פשוט מושלם! אהבתי שהצבעים בצבע של החדר שלה.

• הוסף לסימניות
הלוגו מהמם!!!
הפאנית הזאת עוד יותר מהממת!!!!
לא כ"כ אהבתי את הכיתוב בצד!

• הוסף לסימניות
יפה. הטקסט "בידים טובות" לא קריא.
כל הפסקה- התרחבנו וכו', אולי ליישר לימין, כרגע זה עומד מידי באויר.

• הוסף לסימניות
הלוגו יפה! צריך עוד הרבה לעבוד על טיפורפיה...
לגבי הצבעיש את פאות שווירץ שמפרסמים הרבה ובם בדיוק באותו צבע וגם הגריד די מזכיר, למה לא ללכת על משהו שונה לגמרי....?
(איך שראיתי את המודעה לפני שקראתי הייתי בטוחה שמדובר בפאות שווירץ....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki;578890:
לגבי הצבעיש את פאות שווירץ שמפרסמים הרבה ובם בדיוק באותו צבע וגם הגריד די מזכיר, למה לא ללכת על משהו שונה לגמרי....?

אני משערת שאת לא מירושלים
תרזה בירושלים ואני לא מכירה בכלל שווירץ
כמו"כ אלו הצבעים של הסלון שלה והיא העדיפה שכך גם יהיה הלוגו

• הוסף לסימניות
לוגו ענקק
פרסום מוצלח

• הוסף לסימניות
הלוגו פשוט מדהים. וכל המודעה גם כן.
והכי כיף היה לראות שהיא חוזרת לסרק פאות. הייתי כבר מיואשת מכל הפאניות האחרות שניסיתי אחרי שהיא הפסיקה ....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki;578890:

קודם הלוגו מיוחד מאד. סופסוף משהו מקורי לפאנית..

דבר שני גם לי זה מיד! הזכיר את פאות שוירץ. לרגע הייתי בטוחה שזה זה, וחבל.. אני מאמינה שלא "העתקת" את העיצוב כמובן. אבל זה לא טוב בכלל, במיוחד שהן עוסקות באותו התחום.. הייתי ממליצה לשנות למרות שזה מאד יפה ומיוחד..
(וזה שהיא בבני ברק והיא בירושלי םלא משנה - כי את הפרסום שלה רואים בכל הארץ.. - זה מעיתון "משפחה", למשל..)

קבצים מצורפים

• Scan_Pic0003.jpg
    1.3 MB · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
אגב, גם צורם לי הסימני קריאה.. בטוח שהם הכרחיים?

• הוסף לסימניות
וואו
זו ממש תאונת עבודה
עד היום לא ראיתי את המודעה של שוירץ
אני גם לא מכירה את השם הזה

חבל לי.

אחשוב מה לעשות...

• הוסף לסימניות
באמת חבל כי יצאה לך מודהע מוצלחת.. המודעה הזו של שוירץ רצה בעיתון כבר כמה שבועות, לפעמים אפילו 2 מודעות עוקבות.. ככה שהיא די מוכרת

• הוסף לסימניות
לוגו מדהים, מומלץ להוריד סימני קריאה

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי נוגעת בצבעים... (בעקבות מה שכתבו על שוירץ) הייתי משנה את הכיתוב "בידיים טובות" ואז לדעתי זה כבר שונה.

• הוסף לסימניות
אולי תנסי רקע שחור אלגנט, ונגיעה של סגול, כך שכל העיצוב בעצם יכול להישאר.

וגם לי הפריע הקישוטים בתוך ה"בידיים טובות", וגם הטקסט באויר. אולי להוריד אותו שישב על הגבעה.

• הוסף לסימניות
הלוגו מדהים!

במודעה תצרי בידול
האומנות ביידים שלך הרי גם

• הוסף לסימניות
הלוגי מקורי והביצוע עוד יותר יפה
הטיפוגרפיה בלוגו טעונה שיפור ככה אי אפשר לקרא אותה
את הטקסט במודעה הייתי מישרת לימין במקום המירכוז
ואת הטקסטורה בכותרת הייתי משאיה אבל מבהירה אותה ב-80%

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה