על-עלים /אדום-כתום-ירוק.

• פותח הנושא ort
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• IMG083 (3).jpg
    KB 903.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
סתו אינדיאני נחמד! (העלים האדומים)

• הוסף לסימניות
גוונים מענינים

• הוסף לסימניות
הייתי מציע לצלם רק את העלים בלי הצמח הדומיננטי שלא כ"כ קשור כאן.

מעט לחזק ולחמם את הצבעים.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות.
צילמתי במצלמה של הפלאפון...(3.2 מגה פיקסל)
בדרך כלל משום מה התמונות יוצאות לי די מטושטשות.
אבל זאת יצאה בעיני לא רע.
אשמח מאוד אם מישהו יסביר לי איך להגדיר/לסדר בפלאפון הגדרות שהתוצאות יהיו נורמליות יותר...

כדרלעמר- "מעט לחזק ולחמם את הצבעים."
תודה על התגובה.

איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;668457:
תודה על התגובות.
צילמתי במצלמה של הפלאפון...(3.2 מגה פיקסל)
בדרך כלל משום מה התמונות יוצאות לי די מטושטשות.
אבל זאת יצאה בעיני לא רע.
אשמח מאוד אם מישהו יסביר לי איך להגדיר/לסדר בפלאפון הגדרות שהתוצאות יהיו נורמליות יותר...

כדרלעמר- "מעט לחזק ולחמם את הצבעים."
תודה על התגובה.

איך עושים את זה?
זהו, שלא שלא שייך יותר....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה