כללי על עמודי מגזין

• הוסף לסימניות
אני מעלה 3 סקיצות לעמודי מגזין שאני מתחילה לעצב כאחת מהעבודות שאני אמורה להגיש.
תנו חו"ד בבקשה,
אפילו קשה!

העלתי בPDF במטותא, אשמח אם משהו יעשה טובה וימיר לי לJPG אני פשוט מחוץ לבית.

אז תודה מראש לכל העוזרים
ו- ב ו ק ר ט ו ב :D

קבצים מצורפים

• 5.pdf
    KB 121.8 · צפיות: 0
  • 6.pdf
    KB 549 · צפיות: 39
  • 4.pdf
    KB 357 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
אין לי את הפונטים של מסטרפונט ובשביל לראות מה כתוב צריך אותם.
בשביל להמיר ל JPG את לא צריכה שום תוכנה (מלבד "צייר" של windows), פשוט ללחוץ PrtScn ולהדביק בצייר ולשמור

• הוסף לסימניות
למה הכיתוב כ"כ מבולבל האם בכוונה
ככה העיצוב של הדף השני והשלישי יפים מאד
הראשון מכיוון שאין כיתוב לא יודעת אם זה טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;406034:
אין לי את הפונטים של מסטרפונט ובשביל לראות מה כתוב צריך אותם.
בשביל להמיר ל JPG את לא צריכה שום תוכנה (מלבד "צייר" של windows), פשוט ללחוץ PrtScn ולהדביק בצייר ולשמור

גם אני התקשיתי בהבנת שפת ה"מורס" בעמוד הראשון, ושפת ה"סלט" בשאר העמודים.
סה"כ העמודים מעוצבים נחמד. אבל קחי בחשבון שייתכן שכשם שאנחנו לא רואים דבר מובן ונורמלי במלל - גם הדפוס לא יראה.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;406034:

מה פרושה של הפעולה הנ"ל?

תודה על היחס!

• הוסף לסימניות
יצירת תמונת JPG ממה שמופיע על המסך.
נסי ותהני.
(ואם זה לא עובד - תלחצי על המקש F-lock ואז תנסי שוב כדלעיל)

• הוסף לסימניות
אני רואה את כל הכתב הפוך ומבולבל קשות... א"א להגיב ככה...

• הוסף לסימניות
יישר כח לאברהם על המסירות, להלן התוצאות.
באחד מהקבצים הוא מסרב משוב מה להציג את המלל אפילו שהפכתי לנתיבים.

אשמח לקבל הערות והארות!

קבצים מצורפים

• 1.JPG
    KB 111.3 · צפיות: 7
  • 2.JPG
    KB 126.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;406047:
אני רואה את כל הכתב הפוך ומבולבל קשות... א"א להגיב ככה...
:D:D:D
זה סתם טקסט ממלא מקום...

• הוסף לסימניות
בעמ' השני הטקסט יחתך בקיפול,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה