על קיצורים ועל מחיקות

• הוסף לסימניות
כמה שאלות שצצו לי לאחרונה ולא הצלחתי למצוא פתרון:
1. לאחר פרמוט של הכונן לא מתאפשר לי ליצור קיצורים לתיקיות בחלונית הניווט.
(תמיד הייתי גוררת את התיקיות הרצויות עם alt) - מה עושים?

2. באותו פרמוט נעלמה לי ההפניה למסמכים אחרונים בחלונית הניווט. איך אני יוצרת אותה מחדש?

3. האם ניתן לקבוע לדיסק אונקי קטן (לא כונן חיצוני) שקבצים שנמחקים בו יועברו לסל מחזור ולא ימחקו לצמיתות?

4. ואחרון - תוכנה חכמה לגיבוי, שמסנכרנת אוטומטית בין המקור לבין הגיבוי, ומעתיקה רק קבצים שנוספו / השתנו. יש כזאת חיה?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מקפיצה...
אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
4. https://www.crashplan.com/en-us/
תוכנה מצויינת (בתשלום חודשי), גיבוי לענן ללא הגבלה + אפשרות גיבוי לכוננים אחרים / מחשבים אחרים

יש גם גרסה חינמית ללא גיבוי לענן

• הוסף לסימניות
תודה.
לעוד מישהו יש מידע?

• הוסף לסימניות
יש תוכנה נהדרת בשם Goodsync היא בעברית, קלה ופשוטה
כל פעם שמריצים גיבוי היא משווה בין 2 הכוננים, ומשנה את הגיבוי לפי המקור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה