כללי על שלשה דברים

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אמור להיות קישוט קיר ענק לתלמוד תורה. אשמח לקבל הערות והארות. ד"א, נעזרתי מאד בגליריה. תודה ויום טוב

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    2.8 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
כיוון טוב. לדעתי, מקושקש מידי.
1. הייתי מבהירה את כדור הארץ שיהיה ברקע.
2. להחליף פונט של המילה "על"
3. התמונות של הדמויות לא בפרופורציהעם הקופה והמטבעות.
4. את הסטנדר הייתי מורידה, יש לומדים .
ובכלל כדאי שהרקע הכללי יהיה חלק.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נחמה, אל תשכחי שזה קישוט קיר ענק, לא מודעת פרסום.. לדעתי הוא באמת אמור להיות 'מקושק' מדי. את מוזמנת להסתובב בבתי ספר ותלמודי תורה לראות מה הכיוון..

bhj, הכיוון חיובי מאד! אהבתי. אבל הצד השמאלי לא מסודר נכון.. נסה לשחק עם זה, אולי להוריד פריטים - יש הרבה.

• הוסף לסימניות
זהירות!!!

נדמה לי שיש שם שם הוי"ה הקדוש וכדאי מאוד להיזהר בדברים כאלו שח"ו לא יהיה מחיקה. עדיף לטשטש יותר.
או שאילת רב.

• הוסף לסימניות
מדוע הסטנדר שקוף?

• הוסף לסימניות
הקופת צדקה הכי מפריעה לי לא ממוקמת טוב.

• הוסף לסימניות
במחשבה שנייה, הסטנדר בציבור הליטאי אינו נחות בכהו זה מהסטייפלר עצמו, כך שמיקומו של הסטנדר מצויין!

:)

• הוסף לסימניות
מאד מתאים לקישוט קיר. יפה.
רק להרחיק ולשנות את "ועל"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה