על שרוף ועל שערות

• הוסף לסימניות
יש מצב לצלם בעל שער בהיר מאוד ב"תאורת שמש" ושזה לא יצא שרוף?
(או שזה לא נקרא)

• הוסף לסימניות
צמצם סגור

• הוסף לסימניות
שיער ששרוף מתאורה אחורית/ צידית שאינה שורפת פרטים נוספים חשובים,
רק מוסיפה ואינה גורעת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;742243:
מה ההסבר? הרי שערות שרופות קשורות לחשיפה.
צמצם זה אופציה אחת לשליטה על רמת החשיפה.

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה בצילום מבחינה טכנית, אבל אין מה לומר שהרבה מושגים חשובים למדתי בשיטוטים כאן.
השאלה הזו עלתה לי שעברתי על כמה וכמה תמונות שהן היותר טובות שצילמתי,ושאלתי את עצמי עם הברק שבשיער הוא שרוף.
אבל כשהבטתי ככה סתם בבתי שעמדה ומאחוריה השמש של בין הערביים, היא הייתה עטורה בתלתלים זהובים מסנוורים מחמת קרני השמש. לו הייתי מתעדת אותה בדיוק כך: פנים חשוכות קמעה ועטרת זהובה בהירה בהירה- לא היו טוענים לי שזו תמונה שרופה?
(לא יכולתי לצלם כי זה פשוט היה בשבת...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;742411:
אני לא מבינה בצילום מבחינה טכנית, אבל אין מה לומר שהרבה מושגים חשובים למדתי בשיטוטים כאן.
השאלה הזו עלתה לי שעברתי על כמה וכמה תמונות שהן היותר טובות שצילמתי,ושאלתי את עצמי עם הברק שבשיער הוא שרוף.
אבל כשהבטתי ככה סתם בבתי שעמדה ומאחוריה השמש של בין הערביים, היא הייתה עטורה בתלתלים זהובים מסנוורים מחמת קרני השמש. לו הייתי מתעדת אותה בדיוק כך: פנים חשוכות קמעה ועטרת זהובה בהירה בהירה- לא היו טוענים לי שזו תמונה שרופה?
(לא יכולתי לצלם כי זה פשוט היה בשבת...)
המחשבה על צילום מיוחד בשבת עולה פה בוודאי לכל המשוגעים לצילום אלו שרואים את העולם דרך התוצאה הסופית על החיישן עבור דרך התריס הצמצם והעדשה... זה כמו מעשן שרואה סיגריה בשבת ואפי' יותר מזה, זה דבר שלא חוזר... ;)
בצילום תלתלים זהובים על רקע השמש השוקעת ישנם שתי אופציות או להפיק צללית עם תלתלי זהב ואז לראות את השקיעה או ילד/ה עם תאורה מספיקה שיער זהב אש מה שאומר שהמסגרת שרופה ורקע בהיר מקסים בלי שמש עגלגלה
או לצלם בHDR :) (מדהים- https://www.facebook.com/media/set/....139527509458979.34808.127754547302942&type=3 )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה