על תוכנת אנקור- וסגירה בפרמייר

• הוסף לסימניות
1. יש למשהו קישור להורדת תוכנת אנקור???

2.האם אפשר לפתוח קובץ של פרמייר בתוכנת אנקור ואז שם לבצע סגירה??

סליחה על הבורות אני בתחילת הדרך של הפרמייר ...
מקווה שלא נמאס לכם ממני פשוט אני לא מסתדרת,:eek: אני רוצה לדחוס סרט שערכתי (אורך שעה וחצי) והקובץ כ"כ גדול אני מצליחה לשמור אותו בפרמייר אבל אם הוא עובר דחיסה הוא מאבד מהאיכות וזה לא יפה לצפייה
אם הוא נסגר בAVIהוא גדול מידי איך מעבירים כזה דבר ללקוח???
מה עושים?????? :confused::confused::confused::eek::confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
את צריכה להבין דבר חשוב מאד:
קובץ AVI אינו מיועד לצפיה ולהעברה ללקוח!!!! (את חוזרת על הטעות הזאת שוב ושוב)
ועוד דבר חשוב: קובץ סגור באורך של יותר מכמה דקות לעולם לא יהיה באיכות של חומר גלם!!!
אם אין לך אנקור את יכולה לסגור את הקובץ בפרימייר לאחד מהפורמטים הבאים:
wmv (windows media)
mp4 (h.264)
mpeg2
ואם הקובץ יוצא מדי גדול ולא נכנס בDVD תורידי קצת את הביטרייט
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורד;1029106:
את צריכה להבין דבר חשוב מאד:
קובץ AVI אינו מיועד לצפיה ולהעברה ללקוח!!!! (את חוזרת על הטעות הזאת שוב ושוב)
ועוד דבר חשוב: קובץ סגור באורך של יותר מכמה דקות לעולם לא יהיה באיכות של חומר גלם!!!
אם אין לך אנקור את יכולה לסגור את הקובץ בפרימייר לאחד מהפורמטים הבאים:
wmv (windows media)
mp4 (h.264)
mpeg2
ואם הקובץ יוצא מדי גדול ולא נכנס בDVD תורידי קצת את הביטרייט
בהצלחה
לא מצפה שיהיה באיכות של חומר הגלם
אבל עדין משהו לא מסתדר לי
אחרי סגירת הקובץ בפורמטים שיעצו לי האיכות מצויינת גודל הקובץ מצויין אבל....
דוגמא: מרצה יושב מדבר מאחוריו עובר אדם אותו אדם נמרח ונראה כמו פסים פסים
זאת הכוונה שלי (התעייפתי)
ושיהיה ברור אני לא מנסה כל פעם לסגור שוב ובשוב את הקובץ בפורמט AVI
הבנתי שזה לא ישתנה....
*בקובץ המקורי הכל בסדר ואין מריחות...
לסיום רקורד תודה רבה אני אנסה את הפורמט האחרון שכתבת אותו עוד לא נסיתי
תודה. מקווה שאצליח

• הוסף לסימניות
לדעתי הפסים בתנועה נובעים מהבלבול בסדר של השדות
כשאת מיייצאת תבדקי מה הסדר של השדות upper/lower בקובץ המקורי ותבחרי אותו דבר לקובץ היוצא

• הוסף לסימניות
אם את עובדת על HD תנסי לעבוד על סיקוונס progressive- בלי שדות בכלל וכן לסגור בפרוגרסיב
זה אמנם לא לפי הספר, אבל זה עובד :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אאססתתרר;1029156:
לדעתי הפסים בתנועה נובעים מהבלבול בסדר של השדות
כשאת מיייצאת תבדקי מה הסדר של השדות upper/lower בקובץ המקורי ותבחרי אותו דבר לקובץ היוצא

נכתב ע"י רקורד;1029623:
אם את עובדת על HD תנסי לעבוד על סיקוונס progressive- בלי שדות בכלל וכן לסגור בפרוגרסיב
זה אמנם לא לפי הספר, אבל זה עובד :)
שבח לבורא עולם....
אין מילים בפי אתם לא התייאשתם לנסות לעזור לי וזה עבד
אני כ"כ מודה לכם באופן אישי
אין מריחות!!! איכות מעולה!!! גודל קובץ מצוין!!!!
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה