עם איזה דבק מדביקים צדפים לקיר?

• הוסף לסימניות
יש דבק בסגנון סיליקון שיכול להדביק אפילו מדף לקיר.
(אני הדבקתי איתו מגרת נעליים שהתפרקה, ובינתיים - בלי עין הרע - היא נכנסת ויוצאת יפה...)
זה שייך לסדרה של 'סופר שבע'
קוראים לזה 'הייטק סופר שבע' אם אני לא טועה. (אולי 'סופר שבע הייטק' אבל זה הרעיון)
רק מה? עולה 39 ש"ח...
הסופר שבע עצמו יותר זול, ובשביל צדפים הוא כנראה יספיק.

• הוסף לסימניות
יש דבק בסגנון סיליקון שיכול להדביק אפילו מדף לקיר.
(אני הדבקתי איתו מגרת נעליים שהתפרקה, ובינתיים - בלי עין הרע - היא נכנסת ויוצאת יפה...)
זה שייך לסדרה של 'סופר שבע'
קוראים לזה 'הייטק סופר שבע' אם אני לא טועה. (אולי 'סופר שבע הייטק' אבל זה הרעיון)
רק מה? עולה 39 ש"ח...
הסופר שבע עצמו יותר זול, ובשביל צדפים הוא כנראה יספיק.
האם סיליקון שקוף מבקבוק יכול להדביק?

• הוסף לסימניות
האם סיליקון שקוף מבקבוק יכול להדביק?
סיליקון יכול להדביק. החיסרון הוא שצריך להחזיק באיזה אופן את החפץ שהדביקו - עד שהסיליקון מתייבש. (אם למשל מדביקים על מגרה, זה לא בעיה, מוציאים אותה ומשכיבים אותה. אם מדביקים על קיר צריך למצוא דרך להצמיד את הצדף עד להתייבשות)
דבק הייטק הזה מיוחד בכך שאפשר להדביק באותו רגע, בלי צורך באחיזה נוספת, עד משקל של 16 קילו אם אני לא טועה.

• הוסף לסימניות
דבק שרמיק [מיועד להדבקת אריחים] בטמבור
מרקם של חומוס גרגרי.לא יקר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה