שאלה עם איזו מברשת בקליפ סטודיו אני יכול לעשות טקסטורה של אגם עם גלים עדינים?

• הוסף לסימניות
יכולה להציע אפשרות שהשתמשתי לאגם כמו בציור המצורף,
שזה מעל הצביעה: קווים דקיקים של Airbrush-soft לפי התנועה של המים
חלק בצבע לבן וחלק בגוון של צל

מקוה שעזרתי..

קבצים מצורפים

• 1669208344848.png
    1669208344848.png
    KB 362.9 · צפיות: 55
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יכולה להציע אפשרות שהשתמשתי לאגם כמו בציור המצורף,
שזה מעל הצביעה: קווים דקיקים של Airbrush-soft לפי התנועה של המים
חלק בצבע לבן וחלק בגוון של צל
תודה רבה!!
ציור מדהים!!
מה זה? (נראה לי 80% ממה שאני למדתי ממך;))
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
האתר של החומרים להורדה של קליפ סטודיו
יש שם הכל ,דגמים תלת מימדיים , מברשות, תמונות, טקסטורות וכו וכו
חלק בחינם , חלק בתשלום,
אם יש משהו שאתה רוצה אתה פשוט לוחץ על הכפתור הורדה והוא מגיע לתיקיית ההורדות בתוך התוכנה

• הוסף לסימניות
יחיאל, גילית לי עולםםם!!!!
תודה:love:
רק שכשאני רוצה להוריד משהו הוא כותב לי שנדרשת חתימה.. ניסיתי לחפש מה זה ולא הבנתי..
מה הכוונה?

• הוסף לסימניות
יחיאל, גילית לי עולםםם!!!!
תודה:love:
רק שכשאני רוצה להוריד משהו הוא כותב לי שנדרשת חתימה.. ניסיתי לחפש מה זה ולא הבנתי..
מה הכוונה?
אתה צריך להרשם לאתר עם המייל שלך
register או משהו כזה

• הוסף לסימניות
מה הכוונה?
אתה צריך להירשם לאתר עם המייל שכתבת כשהתקנת את התוכנה - אם התקנת תוכנה עם רשיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה