עם האוכל בא התיאבון

• הוסף לסימניות
בהחלט. יפה יפה

• הוסף לסימניות
טוב מאוד.
הראשון משמאל בשורה הרביעית מלמעלה. תמר? נקניקיות? לא ברור...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1849015:
טוב מאוד.
הראשון משמאל בשורה הרביעית מלמעלה. תמר? נקניקיות? לא ברור...

אמור להיות תמרים.
מה צריך לשנות כדי שיהיה ברור יותר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י levy;1849017:
אמור להיות תמרים.

אז תסתכלו על ענף תמרים ותראו שיש להם חיבור שונה ואופייני מאוד. הפרספקטיבות טובות.

• הוסף לסימניות
שאלתי את הבן שלי והוא זיהה את כל המאכלים
ציורים מוצלחים אחד אחד

• הוסף לסימניות
גם אני זיהיתי הכל. ברור מאוד!
הציורים יפים ומתוקים במיוחד!!!!!!

• הוסף לסימניות
ילד בן שנתיים וחצי זיהה כמעט הכל. (מה שלא, כי הוא לא מכיר).
בת 6.5 - כיתה א' זיהתה הכל, כולל התמרים.

• הוסף לסימניות
מקסים!!!

• הוסף לסימניות
יפיפה.
הצביעה עוצרת נשימה!
החלה למטה משהו.

אני אוהבת לשאול אחרי ציור הבעה משונה כלשהי את אחותי הקטנה מה היא רואה, אם היא זיהתה נכון, אני ממשיכה. אם לא- אני שואלת מה כן היא רואה ומנסה להבין איפה טעיתי.

ממש יפה!
הצלחות!

• הוסף לסימניות
ציורים יפיפים ומעוררי תאבון והצבעים חיים כל כך.
מקסים ממש

• הוסף לסימניות
מקסים! אוהבת מאוד את הסגנון. הכל ברור

• הוסף לסימניות
יפהפה!!!!!!!!!
איזו השתדרגות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה