עם המון המון התרגשות.... 'אותי הוציא משם' - ספר שהוא הגדה

• הוסף לסימניות
הו, הצביעה של העמוד האחרון!

• הוסף לסימניות
"...ספר שלא היה כמותו מימות אדה"ר.."

כ"כ חיכיתי לראות מהו, ואני רואה שבכלל בכלל לא הגזמת!;)

גמרו לפני את כל השבחים כבר..
אז תמחזרי את כולם בשמי :D

• הוסף לסימניות
מעולה כתמיד
התפעלתי מאפיון הדמויות
במיוחד מדתן ואבירם - בלי סילופים, ככה, הכי קרוב למה שכתוב במדרשים

הדמיון הפורה שלך נתן צבע מיוחד לכל העסק, מחכה לקרוא..

• הוסף לסימניות
וואו, שירי! באמת אין לי מה להוסיף אחרי מה שאמרו כולם, אבל אי אפשר לא להגיב לכזה דבר!!
זה מדהים בצורה מעוררת קנאה... (קנאת סופרים כמובן...)
המוווווווווון הצלחה!!!

• הוסף לסימניות
איזה יופי..!
קומיקס ברמה מקצועית לחלוטין!
חי צבעוני ומביע, הציון ההכי טוב לקומיקס :)

• הוסף לסימניות
שירי, כל הכבוד! מדהים! קונה לקנות :) !
הבעיה היא שחיפשתי היום בב"ב גם ב "פלדהיים" וגם ב"אור החיים" ולא מצאתי. אולי תשכילי אותנו באלו חנויות אפשר למצוא את הספר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אך;1220021:
שירי, כל הכבוד! מדהים! קונה לקנות :) !
הבעיה היא שחיפשתי היום בב"ב גם ב "פלדהיים" וגם ב"אור החיים" ולא מצאתי. אולי תשכילי אותנו באלו חנויות אפשר למצוא את הספר?

דבר ראשון צר לי שחפשת היום לחינם,
פלדהיים ואור החיים - שתי החנויות ה'בעיתיות' שלנו :)
עד היום בלילה הכל אמור להיות מכוסה בעז"ה, גם החנויות האלו (כמו שציינתי קודם - הבירוקרטיה שם לא קלה)
בחנויות אחרות זה כן נמצא.
אני חושבת שהכי טוב להרים טלפון לפני שיוצאים, לפחות באזורי יש יותר מחנות ספרים אחת - ובמקום לנדוד ברגל עדיף להתקשר.
מאחלת לך מציאה מהירה, ותודה על המחמאות :)
שיהיה לכפרת עוונות קטנה של ערב פסח! :)

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה בהנאה רבה(אחת ההנאות שלי בקניות זה חנויות ספרים....).כעיקרון חשבתי לחכות לשבוע הבא ע"מ להיות בטוחה שהספרים יגיעו אולם אחרי שהעלית עמודים לדוגמה לא הצלחתי להתאפק(למרות שאני מקווה להצליח להחביא את הספר מהילדים עד פסח...).

• הוסף לסימניות
שיייאאא איזה יופי זה!!! נראה מה זה מעניין!!! :)

• הוסף לסימניות
נכנסתי ללחץ.
שירי, תשמרי לי אחד בצד לפני שתאזל המהדורה.
אני מתכננת לקנות את הספר משהו כמו שבוע לפני פסח, ולפי הטרוף של החבריה פה, אני חוששת שלא יישאר לי.

למותר לציין שאני מצטרפת לכל המחמאות שנשפכות פה עם כל הלב.

• הוסף לסימניות
נראה מגניב למדיי!

• הוסף לסימניות
מצטרפת לכל המחמאות
מיוחד ביותר
עלי והצליחי!

• הוסף לסימניות
אוף! אין את הספר בכל ביתר, ואני כבר המלצתי להמון חברות לקנות וכולם מתקשרות אלי ושואלות: ״תגידי, באיזה חנות ראית את הספר? אני לא מוצאת וכו׳״ חבל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1220722:
אוף! אין את הספר בכל ביתר, ואני כבר המלצתי להמון חברות לקנות וכולם מתקשרות אלי ושואלות: ״תגידי, באיזה חנות ראית את הספר? אני לא מוצאת וכו׳״ חבל!

דבר ראשון אשאל את המפיץ שלי בקשר לביתר ספציפית,
אבל אם את וחברותיך רוצות - גיסתי עובדת בביתר ואוכל לשלוח דרכה את הכמות הרצויה לכם.

• הוסף לסימניות
עדיף שתבררי לי איפה אפשר להשיג את זה כאן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1220798:

ודאי, אעדכן אותך.

• הוסף לסימניות
וואו. איזה מדהים זה.
כמה עולה ומאיפה משיגים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1220798:

הנה קבלתי תשובה - לביתר יצא משלוח אתמול.
אני במקומך הייתי מתקשרת קודם לחנות לבדוק, לא מכירה את ביתר ולא יודעת איזה חנויות יש באזורך - לכאורה זה אמור להיות בכולן (אבל לא ב'צומת ספרים' למשל..).
אשמח לשמוע ממך עדכון אם יעלה רצון מלפניך :)

תמנתי - תודה!
המחיר משתנה מחנות לחנות כך שאני לא רוצה לנקוב במחיר מסוים, (וגם לא יודעת)
זה נמצא בכל חנויות הספרים המובחרות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה