כללי עם ילדים, או בלי?

• הוסף לסימניות
התהליך עליו מפרסמת הלקוחה יש לו נישה נוספת של עבודה עם ילדים. זאת אומרת, אותו עיקרון אבל בצורה שילד יכול לחוות אותה.
עד עתה היא לא ציינה את זה במודעה. מחשש שמא יעמיס יותר מדי. והיא הסתמכה על זה שכאלו שמחפשים עזרה לילדים יתקשרו וישאלו האם זה מתאים גם לילדים.
כעת היא בכל אופן חושבת כן להכניס את זה, כדי שיתפוס את העין גם המילה "ילדים". (בד"כ מה שבן אדם מחפש, את המילים האלו העיניים שלו תופסות מיד).

מה דעתכם? האם זה יותר מדי צפוף ועמוס, או שזה בסדר גם עם התוספת?

ועוד משהו, בתחילה היא רצתה לכתוב "מתאים גם לילדים" והערתי לה שאולי אישה תגיד לעצמה: "איך תהליך כזה רציני שאני אמורה לעבור יכול להתאים גם לילד?! מה זה אומר?!"
אז חשבנו על ניסוח אחר ובסוף, כפי שאתם רואים רשמתי "מותאם גם לילדים" זאת אומרת שאפשר להבין מפה שזה לא בדיוק אותו תהליך אלא משהו שונה.
האם אכן זה עדיף?
או שאולי יש לכם רעיון לניסוח אחר?

תודה על כל חוות דעת!

קבצים מצורפים

• מודעה לכח הפרסום ח בחשון.jpg
    2.3 MB · צפיות: 13
  • מודעה לכח הפרסום שינויcopy.jpg
    2.4 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אני ראיתי את המודעה בעלון
והרגשתי מידי עמוס חסימה, תקועה , לחוות לרכוש לשחרר
אני חושבת להוריד מהמלל שיהיה יותר נעים לקרוא את המודעה
תתמקדי בעיקר במשהו מיוחד שהיא מייצגת
נפתחות היום כל כך הרבה קבוצות של ריפוי, כוחות, אנרגיות ומה לא
וגם אני חושבת שלחצות מודעה לשתייים לא נראה טוב
משהו מאונך יתקבל יותר טוב
ובקשר לילדים בפרוש אפשר להגיד שנפתחת קבוצה לילדים.
הצלחות

• הוסף לסימניות
לא נפתחת קבוצה לילדים, זהו טיפול פרטי. כך שלא רלוונטי לכתוב "נפתחת קבוצה גם לילדים"
את אומרת שהמודעה בעלון לא עשתה לך טוב... זה חשוב לשמוע את זה.
בד"כ המודעה מתפרסמת כאשר מופיע בה רק החצי הימני המדווח על הטיפולים הפרטיים.
החצי השני מופיע במשך פעמים בודדות לפרסום על הקורס בו מלמדים את הכלי הזה.
האם זה נורא?
והאם רק החצי הימני כל שבוע, זה כן מאוורר?

• הוסף לסימניות
הצבע הסגול לא כל כך מתאים פה...
וגם אני מרגישה שהמודעה חונקת (בגלל הצפיפות שבה), וממש לא משחררת.

• הוסף לסימניות
אליהו פריד נראה לי לפני תקופה נתן ע"ז הדגמה טובה.

• הוסף לסימניות
אולי מודעה בפני עצמה שבה כתוב שנפתח קורס-ע"י זו וזו שעושה כך וכך? בלי פירוט לא רלוונטי.

• הוסף לסימניות
מותאם גם לילדים לא נשמע טוב..
כאילו לוקחים משהו של מבוגרים ומושכים מפה, מכוצ'ים משם ומתאים לילדים... זה לא נשמע אמין ואכותי לטיפול ולא עושה חשק...
אפשר אולי לכתוב נועד גם לילדים או כלים מיוחדים לטיפול בילדים וכו'
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אולי משהו יותר "משוחרר", עם יותר אוויר לנשימה ישרת את המטרה טוב יותר?

כיוון לדוגמה:
צפה בקובץ המצורף 142607

קבצים מצורפים

• ריפוי.jpg
    KB 143.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
דווקא סגול מרגיע ומשחרר ומשדר מודעות, בעיני.
בקשי מהלקוחה שלך לא להתקמצן על גודל המודעה,
כדאי להקטין את הפסקה:"יש לך הזדמנות... חסימות רגשיות" בצד שמאל
ולמצוא פתרון אחר ל"יישור בלוק" שמוזיל את כל הענין

• הוסף לסימניות
פגישה חד פעמית משחררת בן אדם תקוע?? נשמע לא אמין בכלל..
ועוד ב20 שקל??
תפסיקו לעבוד על הציבור..!!
וגם לא כתוב מה התואר\תפקיד\התמחות של אותה זו קוסמת הקסמים..
ממש לא נשמע אמיתי

• הוסף לסימניות
תודה ל"שעיה" על המאמץ והטרחה בהעלאת דוגמא. אני אראה את זה ללקוחה בעז"ה ונראה הכיוון הזה נראה לה בכלל... הענין הוא שהיא התרגלה כבר לדגם המוצג ובנתה עליו המשך של המיתוג. רק רציתי לדעת האם ההוספה של ילדים היא קריטית מבחינת הצפיפות או לא.
וכמו ששושי כהן המליצה, כמובן שהגודל של המודעה מאד מגביל (זה אמור להתפרסם בגודל שמינית).
ולכן דוגמא כמו של שעיה, קצת לא מעשית, כי בשביל הרווח מסביב צריך מודעה מאד גדולה.
נראה אם היא תשתכנע להוסיף תקציב לפרסום.
לגבי - 20 השקלים, הם המחיר של ערב ההיכרות, ולא של המפגש הטיפולי עצמו.
לגבי מהימנות המודעה, איך אומרים: "אין המערכת אחראית על תוכן המודעות...", אני צריכה לעשות את התפקיד שלי הכי טוב במסגרת התנאים של הלקוחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה