עם ישראל נופש...

• הוסף לסימניות
הי לכולם !
חזרתי אחרי הפסקה ארוכה...
כמו כולם יצאנו גם אנחנו לנפוש בצפון והמצלמה שלי לא נחה לרגע...
אני יעלה לפה תמונות ואשמח לשמוע חו"ד
תהנו ומי שעדין בנופש תנצלנו תרגעים האחרונים ותהנו הרבה---
אגב חשוב לציין שאני ממש התלהבתי מהתמונה עם הצאלמרים בטבע אז תתמקדו בה.. (:

קבצים מצורפים

• 11.jpg
    2.1 MB · צפיות: 22
  • 1.jpg
    KB 906.4 · צפיות: 17
  • IMG_5296.JPG
    KB 806.9 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אהבתי דווקא את האחרונה
את האנשים הייתי מצלמת ממש מאחורה ורחוק יותר

• הוסף לסימניות
התמונה האחרונה מיוחדת

• הוסף לסימניות
גם לדעתי האחרונה מיוחדת,
אבל גם הראשונה יפה מאוד, במיוחד בהתחשב בעובדה שאלו תמונות ספונטניות תוך כדי הליכה במסלול....
תמשיכי להצליח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביטל שורץ;2215812:
גם לדעתי האחרונה מיוחדת,
אבל גם הראשונה יפה מאוד, במיוחד בהתחשב בעובדה שאלו תמונות ספונטניות תוך כדי הליכה במסלול....
תמשיכי להצליח

אגב די רצתי אחריהם ... בהחלט צודקת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה