עם כזה מוש העזתי!

• הוסף לסימניות
אני מאד אוהבת לצלם אבל ממש לא למדתי צילום
עד היום פחדתי לעלות תמונות שלא אהרוס לכם את הפורום המדהים הזה!!!

fetch

• הוסף לסימניות
באמת מושי קטן ומתוקי
תמונות ברמה בייתית חמודה
( עם את רוצה ערכתי מצגת יעילה להפיק יותר מהמצלמה הביתית את יכולה לכתוב לי את כתובת המייל ואשלח לך)

• הוסף לסימניות
אני אשמח גם לקבל את המצגת אם אפשר <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
באיזו מצלמה צילמת?
איזו עדשה?

• הוסף לסימניות
אשמח גם למצגת - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה!

• הוסף לסימניות
נשארו לי מספר פינות לסגור במצגת שמרתי את המייל שלכם תוך מס' ימים אשלח את המצגת
ולכל המעוניין ניתן לשלוח לי מייל ולקבל את המצגת :)
המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405 שירה;n5040918:
באמת מושי קטן ומתוקי
תמונות ברמה בייתית חמודה
( עם את רוצה ערכתי מצגת יעילה להפיק יותר מהמצלמה הביתית את יכולה לכתוב לי את כתובת המייל ואשלח לך)

אני אשמח מאד!!!!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לקבל את המצגת

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל

• הוסף לסימניות
באמת מושי קטן ומתוקי
תמונות ברמה בייתית חמודה
אשמח לקבל!
תודה מראש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה