אני לא שומע אוטובוס אחד כבר כמה שעות.היום. יש על כך הודעה? עידכון?
?אני לא שומע אוטובוס אחד כבר כמה שעות.
לאלימודים יש
?
שאני שאלתי אותו שאלה בנושא ההוראות בעקבות התקיפה הוא ענה לי על זה שכעת אין מגבלת התקהלות עקב הקורונה.זה מה שרשום בבינה מלאכותית...
נכון לרגע זה, שישי, 13 ביוני 2025, אין שינוי בהנחיות פיקוד העורף לציבור לגבי התחבורה הציבורית בירושלים או בכלל הארץ על רקע המתיחות עם איראן. פיקוד העורף הדגיש שוב ושוב כי יש להישמע להנחיות הניתנות דרך הערוצים הרשמיים בלבד.
התחבורה הציבורית בירושלים ממשיכה לפעול, בכפוף לשיבושים נקודתיים שקשורים לעבודות תשתית (כמו ברכבת הקלה) או אירועים מקומיים אחרים
בשל המצב הביטחוני: צמצום בתחבורה הציבורית, ביטול רכבות קלות
לאור מצב החירום והנחיות ההתגוננות המחמירות, תופעל התחבורה הציבורית באופן מצומצם ביותר, בדגש על שירות לבתי חולים ויעדים חיוניים • בשלב זה תנועת רכבת ישראל מתנהלת כסדרה • לצורך מתן שירות לנוסעים שנמצאים בנתב"ג, רכבת ישראל הפעילה שירות רכבות מיוחדות לפינוי הנוסעים משטח נתב״ג • הרכבות הקלות בירושלים ובתל אביב לא יפעלו כלל עד להודעה חדשה
מאיפה זה???לאור מצב החירום: התחבורה הציבורית ברחבי הארץ תפעל באופן מצומצם ביותר, בדגש על שירות לבתי חולים ויעדים חיוניים. הרכבת הקלה בירושלים ות"א לא תפעל עד להודעה חדשה.
ומזה שאין תחבורה נודע לי שאין לימודיםמודיעין עילית אין כלום.
אין תח"צ במודיעין עילית? אפילו לא עירוני?במ"ע
אין תחבורה
תלמודי תורה לומדים במודיעין עילית?אין תח"צ במודיעין עילית? אפילו לא עירוני?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים