בית חולים עם כלביא / מצב חדרי לידה ומחלקות ברחבי הארץ

• הוסף לסימניות
שמעתי שבאחד מהבית חולים (לא זוכרת את שמו)
ב 3:00 בלילה ביום חמישי העירו את כל היולדות שהיו אמורות להשתחרר ביום שישי בבוקר
עשו את הבדיקות האחרונות
הזמינו לכולם מוניות ושחררו אותם הבייתה.
נראה לי שזה היה הדסה, אך אני ממש לא בטוחה

• הוסף לסימניות
קחו בחשבון שמי שאין לה ממ"ד
להשתחרר הביתה עם תינוק בן יום כדי לבלות כל לילה במקלט מצחין...
לא חוויה הכי שיש...

• הוסף לסימניות
מה קורה בלניאדו?
בלניאדו חדרי לידה ממוגנים לגמרי, פגיה ממוגנת, ומחלקת יולדות א' ירדה לאגף ממוגן באותו בנין לקומה א' אין תינוקייה בגדול אבל ניתן להשאיר תינוק לפסק זמן אצל אחיות התינוקייה, לגבי יולדות ב' יש באגף שלהם אזור ממוגן לגמרי- ממ"ד. אשפוז סביב 24 -48 שעות תלוי כל מקרה לגופו...

• הוסף לסימניות
ביכורים פתוח, יש מקום, יש מקלט.

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי מה הבעיה באשפוז במחלקה רגילה
יש אזורים ממוגנים כשיש אזעקה...

(בכל אופן הייתי מאושפזת עם ילד בזמן אזעקות- וזה מה שהיה)

גם בטלז סטון יש אזורים ממוגנים.
(והם מכינים כסאות לישיבה במקומות אלו- ממה שידוע לי)

• הוסף לסימניות
קובץ שקיבלתי

IMG-20250614-WA0003.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה