זה סיכון...במחלקות הרגילות.
בעת אזעקה כל אמא מתפנה עם התינוק שלה
בלונדון מגיעה אחות הביתה וכן רופא... הכל בבית היולדתבלונדון זה מלכתחילה
בלי מלחמה
אגב יולדות א' עברו לאגף הרבה יותר חדש מהמחלקה המקורית.בלניאדו חדרי לידה ממוגנים לגמרי, פגיה ממוגנת, ומחלקת יולדות א' ירדה לאגף ממוגן באותו בנין לקומה א' אין תינוקייה בגדול אבל ניתן להשאיר תינוק לפסק זמן אצל אחיות התינוקייה, לגבי יולדות ב' יש באגף שלהם אזור ממוגן לגמרי- ממ"ד. אשפוז סביב 24 -48 שעות תלוי כל מקרה לגופו...
יש שם מרחב מוגן לכולן?למה כל כך ברור?
לא לכל אחת יש מחסה במקום נגיש יותר בבית..יש שם מרחב מוגן לכולן?
לא נראה לי
לי זה ברור שלא במיוחד עם תינוק קטן שאת צריכה לרוץ לחפש מחסה
יש כאלה שמבחינתם שברור שכן
תחשבי על כל הגברים שנמצאים שם גם עם הנשים שלהם...נכון. אבל לדעתי מה שיותר משמעותי פה הוא הצוות הרפואי הזמין...
שוב, הסיטואציה ודאי שלא מזמינה ולא כיפיתתחשבי על כל הגברים שנמצאים שם גם עם הנשים שלהם...
ממש חוויה![]()
רוב מי שאני מכירה מלונדון (ואנגליה בכללי) לא טוב לה הלוח זמנים הזה ומעדיפה שזה ישתנה כמו בארץ.בלונדון זה מלכתחילה
בלי מלחמה
זה מה שכתבו לי הבוקריש למשהו מידע על שיבא?
עד 2 מלווים בלידה.זה מה שכתבו לי הבוקר
מבחינת מיגון:
חדרי לידה מיגון חלקי, הכוונה שלא מדובר בממד או מקלט אלא חדרים פנימיים
אשפוז מחלקת יולדות בכל מחלקה יש ממד
מבחינת תינוקיה בגדול ההנחיה שכל תינוק עם אמו, יש תינוקיה מצומצמת למקרים מיוחדים מבחינה רפואית, צו 8 חוסר במלווה וכו.
גם שם ירדו לקומות התחתונות שנחשבות מוגנות,מה קורה בהר הצופים?
אשמח למידע.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים