- הוסף לסימניות
לא נותנים לבעלים לרדת לחניוןבמעייני לא מדהים בכלל
חברה שלי אמרה שילדו שם בחניון נשים כל פעם אמרו לגברים להסתובב או קצת להתרחק
שזה הזיה ...
היא השתחררה בשישי לקראת שבת פחות מ36 שעות אחרי לידה כי זה היה תנאיים בלתי נסבלים
לא נותנים לבעלים לרדת לחניוןבמעייני לא מדהים בכלל
חברה שלי אמרה שילדו שם בחניון נשים כל פעם אמרו לגברים להסתובב או קצת להתרחק
שזה הזיה ...
היא השתחררה בשישי לקראת שבת פחות מ36 שעות אחרי לידה כי זה היה תנאיים בלתי נסבלים
כנראה בזמן אזעקה, לא?"מצחיק" מאודאנחנו חברות קרובות כמו אחיות
היא לא המציאה לי ! היו שם מקרי לידה וזו עובדה .
מועדון יולדות הדסה:מה קורה בעין כרם? מישהו יודע מבחינת העומס?
לא נותנים לבעלים לרדת לחניון
במהלך יום שישי עד הצהרים (אחכ היא כבר ביקשה שיחרור ולא הייתה שם .כך שאין לי מושג מה היה אחרי )כנראה בזמן אזעקה, לא?
יכול להיות שזה באמת ההלם הראשוניבמהלך יום שישי עד הצהרים (אחכ היא כבר ביקשה שיחרור ולא הייתה שם .כך שאין לי מושג מה היה אחרי )
והיא אמרה לי שזה ניחם אותה לפחות שפינו אותה לחניון היא כבר הייתה אחרי הלידה לעומת כמה נשים שהיו בלידה שם
יש כאן רשימה למעלהאשמח לקבל פירוט וניקוד איפה הכי טוב מבחינת כל ההיבטים
מענייני הישועה
לניאדו
בלינסון (עד כה אף אחת לא ציינה מה קורה בבלינסון)
בתודה מראש
לא מבחינת מיגון. אלא מכלול של הכליש כאן רשימה למעלה
יקרה,כלומר בעל ודולה אי אפשר?
אי אפשר לוותר על אף אחד מהם וגם לא הגיוני (מבחינתי כמובן)
אני מדברת על החדר לידה בלבד
פשוט יש כאלה שמאפשרים גם 3 מלווים לכן שואלת
ואוווו תודה!!!!!קיבלתי במייל מיעל גריינר:
המסמך נערך על ידי ארגון המניפה
(ארגון הגג של הדולות בישראל)
והוא ממשיך להערך ולהשתנות בזמן אמת,
כך שיכול להיות שמה שנכון ברגע זה ישתנה בימים הקרובים,
לכן קחי אותו כמידע כללי בלבד
ואני ממליצה להתקשר ולברר מול חדרי הלידה בהם שקלת ללדת
מה המצב שם עכשיו.
אכן.זה כמו שבנא נפל בבני ברק ואחכ התפרס שהוא מת?? מתי שקם אחרי שניה
מידיעה חדרי לידה ומיון יודות נשארו למעלה,חבל לכתוב סתם
יש איך להתחבר לרשימה?קיבלתי במייל מיעל גריינר:
המסמך נערך על ידי ארגון המניפה
(ארגון הגג של הדולות בישראל)
והוא ממשיך להערך ולהשתנות בזמן אמת,
כך שיכול להיות שמה שנכון ברגע זה ישתנה בימים הקרובים,
לכן קחי אותו כמידע כללי בלבד
ואני ממליצה להתקשר ולברר מול חדרי הלידה בהם שקלת ללדת
מה המצב שם עכשיו.
yael @ imahit.co.il - להוריד רווחים.יש איך להתחבר לרשימה?
אם יהיו עוד עדכונים?
שמעתי ממישהי שילדה אתמול בהר הצופיםמועדון יולדות הדסה:
חדרי הלידה ומחלקות היולדות בהדסה עין כרם מתנהלות כרגיל.
חדרי הלידה ממוגנים.
בהדסה הר הצופים – היולדות הועברו למחלקות בקומות תחתונות, ישנם מספר חדרי לידה ממוגנים אליהם ניתן לעבור בעת הצורך.
לניאדו הבנתי שממש מעולה, אבל זה קצת רחוק...שמעתי ממישהי שילדה אתמול בהר הצופים
אחרי הלידה כולן במקלט אחד גדול (לפחות עם וילונות) אין כניסה לבעלים
כל אחת מחכה בקוצר רוח שיעברו לה 24 שעות....
את מסוגלת?תגידו אין מצב להמתין שעתיים שלוש אחרי הלידה, לעבוד בדיקת רופא ולהשתחרר? התנאים בבית - לפחות לאלו שיש להם ממ"ד הרבה יותר טובים ....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים