בית חולים עם כלביא / מצב חדרי לידה ומחלקות ברחבי הארץ

יש מידע לגבי בית חולים העמק?
מניסיון...
התקשרתי אליהם היום.
אמרו שגם החדרי לידה וגם המחלקות ממוגנים.
מקווה שזה נכון. אני רוצה לנסות לברר גם מול המחלקה עצמה. אם יהיה לי עדכון אכתוב בעז"ה.
דיברתי עם המחלקה עצמה.
התינוקיה ירדה לקומה 0 שהוא ממוגנת והיולדות נשארות במחלקה הרגילה. במקרה של אזעקה כולן יורדות ל-0.
(נשמע לי קצת מוזר שמספיקים לרדת)

את מסוגלת?
לי אישית זה מרגיש לא בטיחותי
צריכה את הצוות הרפואי באזור
אני חושבת שצריך לאפשר את זה(בבביחרה בלבד למי שמתאים לה!), לידות מתקדמות (כמובן כמובן בהנחה שהלידה עברה בסדר, והתינוק עבר בדיקה רפואית מקיפה)
לי אישית יש ממד בבית , ומעדיפה לשמוע את המריבות של הילדים שלי, מאשר 100 תינוקות בני יומם שצורחים, אני חושבת שאם היה אפשר כזה דבר שהיולדת משתחררת ובמקרה של בעיה , היא יכולה לחזור ולקבל מענה כמו מאושפזת (נגיד עד 3 ימים אחרי הלידה - כמו בזמן שגרה) הייתי בוחרת את האופציה הזו על פני האחרות, (זה פשוט הכי פחות גרוע בעיני- כמובן שרחוק מלהיות מושלם) אני חושבת שגם הבית חולים אמור להיות שמח , שמתפנה לו מיטה בעת כזו...

מה עם אסותה בשדוד?
כשהם פתחו את בית החולים מלכתחילה הם דיברו על זה שהכל ממוגן
בגדול בתי החולים שיותר קרובים לגבול ויותר מנוסים באזעקות יותר מוכנים למצב הזה
בתי החולים במרכז - פחות

באסותא באשדוד עולם כמנהגו נוהג. המקום מלכתחילה מוגן. לגבי תינוקייה - למיטב זכרוני מפעם קודמת יש גם בזמן מלחמה. אין צורך לזוז לשום מקום!

דיברתי עם המחלקה עצמה.
התינוקיה ירדה לקומה 0 שהוא ממוגנת והיולדות נשארות במחלקה הרגילה. במקרה של אזעקה כולן יורדות ל-0.
(נשמע לי קצת מוזר שמספיקים לרדת)
זהו עכשיו גם דיברתי איתם
זה לא שהיולדות יורדות לקומה 0 הם נכנסות לתינוקייה איפה שהם היו לפני
התינוקייה ירדה לקומה 0
וההכי הזוי שלא מאפשרים להעלות את התינוק לחדר של האמא
אם את רוצה את יורדת לקומה 0 להיות איתו בתינוקייה...

זה לא שהיולדות יורדות לקומה 0 הם נכנסות לתינוקייה איפה שהם היו לפני
מה לחדר של התינוקיה ב-4? כי שאלתי אותה במפורש איך כל היולדות יכולות להספיק לרדת והיא אמרה לי שזה מה שעושים. אמרתי לה וואו זה ממש רחוק ליולדות ללכת למעלית והיא אמרה זה מה שיש כרגע.
יותר מזה שאלתי אותה אם הם פותחים את המעליות צוות בשביל זה - הן הרבה יותר מהירות אז היא אמרה שלא- הם משאירים את זה לצוות.

יש לו עוד קצת זמן ללידה אז נראה מה יהיה אז.
בכל אופן, אם את יולדת לפני-תעדכני ;)
עדיין זה נראה לי תנאים קצת יותר שפויים משהות בחניון

היום אמרה לי מישהי שעובדת שם
שממש מהמם ומושקע שם
היא אומרת שזה היה במקור חדרי כושר, והם הכינו אותו כבר מהשביעי לאוקטובר
זה בקומה מינוס ארבע ולטענתה מאד יפה ונעים שם

גם כן אין הפרדה בין היולדות.
ראיתי תמונה
הקירות באמת יפים, מראות ותאורת לד
אבל מה יולדת צריכה את זה אם יש שם שורה של מיטות כמעט מחוברות בלי פרטיות????????

ראיתי תמונה
הקירות באמת יפים, מראות ותאורת לד
אבל מה יולדת צריכה את זה אם יש שם שורה של מיטות כמעט מחוברות בלי פרטיות????????
אכן צודקת
ראיתי גם ועדכנתי כאן:
וואוו קבלתי עכשיו תמונות
ממעייני הישועה ומשמיר
שתיהן לא מלבבות בכלל

מעייני זה פשוט חניון. ממש כפשוטו
בשמיר המקום יפה, אבל לגמרי כולם ביחד
הבנתי שממש פרוץ שם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה