כללי עם כלי ה"קרופ" בפוטושופ - עקשן!

• הוסף לסימניות
מה הסיבה שכאשר אני מנסה לחתוך תמונה עם הקרופ
אני לא יכולה לשחק עם הגודל ולהתאים לתמונה כמו שאני רוצה
אלה רק לגזור בצורת ריבוע/מלבן - לצדדים הוא לא רוצה לזוז..
תודה !

• הוסף לסימניות
תלחצי על לחצן CLEAR ואז הוא מתאפס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1457528:
תלחצי על לחצן CLEAR ואז הוא מתאפס.

תודה
היכן נמצא הלחצן המדובר ?

• הוסף לסימניות
בתוכנה עדכנית זה מופיע כחץ מעוגל למעלה.

• הוסף לסימניות
אני מקפיצה את האשכול הנ"ל כי שוב יש לי את עדיין אותה בעיה
לא הבנתי מה הכוונה לחצן CLEAR ?
תודה זה דחוף לי לעכשיו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michal23;1506545:
אני מקפיצה את האשכול הנ"ל כי שוב יש לי את אותה בעיה
לא הבנתי מה הכוונה לחצן CLEAR ?
תודה זה דחוף לי לעכשיו!

צפה בקובץ המצורף 224106
זה בחלון העליון כשכלי הקרופ בפעולה. אפשר להגדיר שם את יחס הגובה-רוחב הרצוי, או להשאיר ריק לחיתוך חופשי.
מקוה שעזרתי;)

• הוסף לסימניות
כשאת עומדת על כלי ה"קרופ" יש לך בסרגל הכלי למעלה width ו height ברגע שמוגדר בהם מספר כלשהו ה"קרופ" נעול בגודל הרוחב והגובה המסומנים, בשביל "קרופ" חופשי שתי השדות אמורים להיות ריקים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מעולה
תודה לכם!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה