- הוסף לסימניות
לשתף !!!!!!
ביקשתן? קיבלתן...
דווקא פתאום הלוגו היה נראה לי קצת גדול מדי. מה דעתכן?
ביקשתן? קיבלתן...
דווקא פתאום הלוגו היה נראה לי קצת גדול מדי. מה דעתכן?
נכתב ע"י YG&K;1368662:תמונות מהממות!
אגב מי עשה לך את הלוגו ?
נכתב ע"י אסתר10;1368684:תמונות יפות מאוד!
כנ"ל הילדים....!!
לוגו יפה מאוד אם כי לא ממש ברור...
נכתב ע"י חנה כהן;1368731:מלכי תתחדשי על הלוגו
סט מתוק!
נכתב ע"י פוסטר;1368759:תמונות יפות, כדאי להוסיף קונטרסט בכל התמונות.
בתמונה הרביעית הייתי מחליפה את המיקום של התמונות הקיצוניות , אחת בשניה.
נכתב ע"י פוסטר;1368774:יותר ברור?
נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1368735:לא הבנתי מה הכוונה "סט מתוק" הסבר?![]()
נכתב ע"י יצירתית;1368943:תמונות יפות!
אהבתי את המראה
יש לך פלייר בכל התמונות, הוספת קונטרס תשפר אך צריך לשים לב לזה בשעת הצילום. וגם קצת זליגה.
מצטרפת ל"פוסטר" להחליף בין הילדים מימין ומשמאל כי בצורה שהעמדת הם "בורחים" מהתמונה לכיוונים שונים וזה מעצבן בעין.
הלוגו הזכיר לי את של חיילי פייג
נכתב ע"י מאנטרטיקה;1369371:תמונות מדהימות!!!
מלכי, אין על הפוזות שלך! והזוויות של התמונות מושלמות!
פשוט יש לך את זה...
תמשיכי לעשות חיל! ותעלי לנו בבקשה עוד...![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים