- הוסף לסימניות
יש חומר מיוחד שמתאים לזה? או כל חומר ניקוי כמו אקונומיקה?
כדי שיהיה נוצץ כמו חדש.
כדי שיהיה נוצץ כמו חדש.
צריך להשאיר את זה במשך זמן? או להשפריץ ולשטוף?אנטי קאלק
כנ"ל, צריך להשאיר את זה למשך זמן או לשטוף מיד?משחת שיניים כמו חדש
אנטי קאלק-צריך להשאיר את זה במשך זמן? או להשפריץ ולשטוף?
כנ"ל, צריך להשאיר את זה למשך זמן או לשטוף מיד?
זה של סנו?אנטי קאלק
אני אישית אוהבת יותר את הכסוף
מוריד גם חלודה קצת ואבנית ברמה קלהלשפף ולשטוף עד שיוצא חדש![]()
נכון.אומרים שגם חומץ מבריק. לא ניסיתי
כן. אין עליוזה של סנו?
ותודה לכולם על התגובות!
למה ספוג הפלא? עם מטלית לחה מספיק. כל הלכלוך יורדכן, אנטי קאלק כסוף יותר מוצלח
משפריצים
מחכים 2-3 דק
אני עוברת עם ספוג הפלא
ואח"כ סמרטוט טריקו יבש
האנטי קאלק מנקה ומחדש ג"כ את הרובה בין האריחים
כנלכן, אנטי קאלק כסוף יותר מוצלח
משפריצים
מחכים 2-3 דק
אני עוברת עם ספוג הפלא
ואח"כ סמרטוט טריקו יבש
האנטי קאלק מנקה ומחדש ג"כ את הרובה בין האריחים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים