דרוש מידע עם מה כדאי לעטוף את השיש?

• הוסף לסימניות
שמעתי על פטנט להדבקת טפט - להשפריץ קודם על השיש ספריי חלונות,
יש למישהו פרטים מדויקים?

אני ריססתי וניגבתי את השיש לא לגמרי וכך הדבקתי.
ניסיתי עם ריסוס ובלי ריסוס ויצא הרבה יותר יפה איפה שריססתי והרבה יותר קל להדביק אפילו איזורים גדולים יותר.

• הוסף לסימניות
פוליגל!! נח , אסתטי, חצי שעה והשיש מכוסה, במוצאי החג ישר לפח. שנים שאנחנו עם זה, פשוט תענוג.

• הוסף לסימניות
לנו יש שיש מברזל מיוחד לפסח ששמים אותו על הכיור ולפני זה שוטפים את השיש אם מים חמים וזהו

• הוסף לסימניות
למישהו יש ניסיון עם טפט שמשאיר עובש?

• הוסף לסימניות
כששמים טפט השיש חייב להיות יבש לגמרי

• הוסף לסימניות
אנחנו שמים כבר שנים פוליגל
כיף, נקי, לא הרבה עבודה לשים וגם לא להוריד
פשוט ופרקטי
את החלק של הקיר עושים חריץ לא עד הסוף והפוליגל מתקפל,
בצד ההפוך עושים חריץ בגובה השיש (אם אין קנט) וכך זה מושלם מכסה הכל
מדביקים קצת פה ושם עם סלוטייפ לבן,
חבל שלא ראיתי את ההודעה שלך קודם.
שנה שעברה גיס לי עשה לי את זה והי מהמם.
אתמול עבדדנו על זה עד אור הבוקר (כמעט) ולא יצא כזה יפה- לא חשבתי על הרעיון של החריץ.

במקום בסלוטייפ התשמשתי בדבק חשמל רחב לבן- זה ממש מצוין.

• הוסף לסימניות
אם הכיריים באמצע המשטח, את תנסי להמשיך את הרצף של הטפט. בגלל הפרשי הגובה נוצרים עיוותים.
עדיף לחתוך ממש לפני ולהתחיל שוב ממש אחרי ואז לשים רצועות סביב הכיריים. אצלי ממש לא רואים את החיבורים ויצא אסטטי ובקלות.

• הוסף לסימניות
אני עושה כל שנה עם הטפט הגרמני, יורד בקלות, לא לקוח הרבה זמן בכלל אחרי שתופסים את הרעיון

IMG_0775~1.jpg

• הוסף לסימניות
יוצא לי מלא בועות בטפט
למישהו יש עצההההה

• הוסף לסימניות
יוצא לי מלא בועות בטפט
למישהו יש עצההההה
אם כבר הדבקת את הטפט ויש הרבה בועות על השיש
פשוט תקחי מחט ותדקרי את הבועות ואז עם טיפה לשטוח עד היד האוויר פשוט יצא וזה יראה טוב

• הוסף לסימניות
איך מורידים את הטפט בקלות מהשיש,?
יש לי חתיכת שיש שמפריד בן החלבי לבשרי והטפט ממאן לרדת ממנו,
הטפט כסוף שנמכר בחנויות בבני ברק, נראה לי שזה לא גרמני

• הוסף לסימניות
איך מורידים את הטפט בקלות מהשיש,?
יש לי חתיכת שיש שמפריד בן החלבי לבשרי והטפט ממאן לרדת ממנו,
הטפט כסוף שנמכר בחנויות בבני ברק, נראה לי שזה לא גרמני
לא יודע אם הוא גרמני, אבל הוא חתיכת נאצי.. הרס לי את כל הערב. גמר את הידים בגירודים עם שפכטל וציפורנים.
כל החג התלהבנו מהגאונות והערב קיבלנו את זה בפרצוף.
כותרת ראשית בדף התזכורות לשנה הבאה: "לא לקנות טפט!!!"

• הוסף לסימניות
לא יודע אם הוא גרמני, אבל הוא חתיכת נאצי.. הרס לי את כל הערב. גמר את הידיים בגירודים עם שפכטל וציפורניים.
כל החג התלהבנו מהגאונות והערב קיבלנו את זה בפרצוף.
כותרת ראשית בדף התזכורות לשנה הבאה: "לא לקנות טפט!!!"
כנ"ל אנחנו. מנסים למצוא עיצה מול הנאצי הזה.
יש לנו עוד 80% שיש ולא מתקלף. מישהו?

• הוסף לסימניות
לא מנסיון.
אבל אולי אפשר לנסות עם סנט מוריץ מהצד, כלומר שיכנס קצת מתחת הטפט ולהוריד כל פעם קצת.
זכור לי שסנט מוריץ מוריד שאריות של דבק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה