עם משת"פית כזו שווה להיות צלמת!

• הוסף לסימניות
התמימות הזו נותנת כוח להמשיך הלאה! בסשן הזה היה לי פשוט כיף! אשמח לקבל חו"ד על הכל

קבצים מצורפים

• IMG_3925.jpg
    IMG_3925.jpg
    KB 52.9 · צפיות: 62
  • IMG_3931.jpg
    IMG_3931.jpg
    KB 51.3 · צפיות: 48
  • IMG_4015.jpg
    IMG_4015.jpg
    KB 64.6 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
מהמם!!! אוהבת הכול!
בשניה הייתי מורידה את הכתום למעלה שהוספת בעריכה.

• הוסף לסימניות
תמונות יפיפיות!

• הוסף לסימניות
סט יפיפה!
גם אני חושבת שבשניה כדאי להוריד את הצהוב זה לא נראה טבעי.

• הוסף לסימניות
משת"פית אמיתית!
בתמונה הראשונה אהבתי את המיסגור של העלים..
אפילו הייתי ממשיכה את זה עוד קצת

• הוסף לסימניות

וואי ממש יפה
מאד יוסיף המסגרת השחורה שאני לא יודעת איך קוראים לה, אז עשיתי כדי שתביני
בהצלחה!!! :)

קבצים מצורפים

• image_366320.jpg
    image_366320.jpg
    KB 30.1 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
תפיסות יפיפיות!!
המסגור של העלים בראשונה- משגע!!

• הוסף לסימניות
בתמונה הראשונה הילה נראת ממש פוזלת...
הייתי מזמינה תור לרופא עיניים...

• הוסף לסימניות
לא יודעת איך פספסתי..
תמונות מהממות!
יש לך את זה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה