עם קונטור או בלי???

• הוסף לסימניות
כבר כמה ימים שאני לא נוגע בציור הזה, כי אני לא יודע מה יעלה בגורלו...
אחרי הרקע הזה- הוא חייב להיות בלי קונטור, אבל לדעתי זה יראה פחות טוב ככה.

מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• 111.jpg
    KB 639.5 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
הייתי עושה באותו צבע, רק יותר חזק. לדוגמא איפה שצבוע בירוק, הקונטור יהיה בירוק כהה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובה ע;1752146:
הייתי עושה באותו צבע, רק יותר חזק. לדוגמא איפה שצבוע בירוק, הקונטור יהיה בירוק כהה.

כן, גם זה וגם קונטור עם קצת אופי וטקסטורה, כמו עיפרון B6, או פסטל או פחם, וטיפה יותר עבה, זה יעשה את העבודה.
וגם הירוק שלו זוהר מידי. תרגיע אותו ואז הוא יותר יכנס שם עם הרקע.

• הוסף לסימניות
לדעתי, אפשר כן לשחק עם קונטור. לא קו מחשבי אחיד וקר, אלא קו גמיש ונעים.
זה יכול להוות קונטרסט מהמם בין רקע לציור עצמו, ומזכיר לי, משום מה, סגנון של סרטי אנימציה או משקפי קסם.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם!

עוד מישו?

• הוסף לסימניות
לדעתי עם כמה הצללות ונגיעות אור (גם על הקרקע) תיפטר הבעיה.

• הוסף לסימניות
ןאם תוסיף את הצל שלו על הקרקע תצא מלך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה