www.prog.co.il
נראה מדהים!!עוגת תפוחים עם קינמון מעל.....
![]()
מאפים - פינוק אמיתי לליל שבת אחרי הסעודה... פאי תפוחים.
את האמת כבר מזמן לא העליתי מתכונים חדשים, ב''ה מעומס מבורך + קורונה + + + טובב - אז הנה לפניכם מתכון מנצח של פאי תפוחים, מרענן וטעים, מלא מתיקות בריאה, שעושה טוב על הנשמה, אני אוהבת להגיש את זה לצד רסק תפוחים סמיך וחמצמץ. הפאי אהוב על הילדים ועל הגדולים כאחד, ו----- כמובן כדרכי, קל להכנה ומצליח...www.prog.co.il
www.carine.co.il
אני הכנתי השבת את הפסי שמרים של @זהבהלהמחפשת מתכונים למאפי קינמון
כחובבי קינמון שמיצו את הקרואסונים הקלאסיים...
אשמח אם יש למישהי מתכון קל ללחמניות (כי מה שמצאתי כרגע ברשת דורש המון עבודה)
גם קינוחים יתקבלו בברכה, וכל מה שמכיל ומריח קינמון
תודה רבה!
מאד! תודהעוגת שיש קינמון מעניין?
מאד! תודה
זה עוגיות סוכר קינמון?סניקרדודלס
זה עם חמאה.זה עוגיות סוכר קינמון?
זה לא חלבי?
אם אפשר להמיר למרגרינה אני הייתי שמחה למתכון טובזה עם חמאה.
בסוכר חום דביק יש מולסה.וגם מתכון של עוגיות gingerbread אבל בלי מולסה. כי אני לא מצליחה להשיג בהכשר טוב
טכנית אפשר השאלה אם זה טעים לך.אם אפשר להמיר למרגרינה אני הייתי שמחה למתכון טוב
המתכון שלי הוא עם סוכר חום בנפרד, ועם מולסה בנפרד.בסוכר חום דביק יש מולסה.![]()
מרגרינה בטעם חמאה לא עושה את העבודה?טכנית אפשר השאלה אם זה טעים לך.
שוב, טכנית היא עושה. כי היא שומן מוקשה כמו חמאה אבל לדעתי אין בכלל השוואה בטעם.מרגרינה בטעם חמאה לא עושה את העבודה?
הנה מתכון ללאהמתכון שלי הוא עם סוכר חום בנפרד, ועם מולסה בנפרד.
פעם היה פה בחנות טבע היום לא מוכרים את זה יותר.
אני מחפשת מתכון לעוגיות ג'ינג'ר-ברד בלי מולסההנה מתכון ללא
הנהאני מחפשת מתכון לעוגיות ג'ינג'ר-ברד בלי מולסה
לא לסניקרדודלס.
הן תמיד בלי מולסה
תודה!הנה
וכמובן הוא מכיל סוכר חום דביק
![]()
עוגיות ג'ינג'רברד בצורת איש שלג - עוגיו.נט
עוגיות ג'ינג'רברד צבעוניות וחגיגיות בצורת אנשי שלג מתוקים עם טעמי תבלינים וקינמון וניחוח עדין של דבש או מייפל. מושלמות להכנה עם הילדים!www.oogio.net
אחד האהובים עליתודה!
אגב, מניסיון או שאת מכירה את האתר כאמין ??
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים