דרוש מתכון עם תפוחים

• הוסף לסימניות
נשאר לי מפסח הרבה תפוחים מתוקים
קנינו יותר מידי
אני מחפשת מתכונים עם תפוחים מתוקים ולא גרנד
אשמח לכל רעיון
תודה מראש

• הוסף לסימניות
כל עוגת תפוחים או פשטידת תפוחים טובה גם עם תפוחים מתוקים.
רק אולי כדאי להוריד מעט מכמות הסוכר ...
אם אתם אוהבים -את יכולה להכין רסק תפוחים (מבשלים עם מעט מים ואם אוהבים מוסיפים סוכר וקינמון או מיץ לימון- לפי הטעם , מבשלים עד שמתרכך ומרסקים) רסק התפוחים מצויין בהקפאה ואפשר להשתמש בו לעוגות או סתם לאכול לבד.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אנחנו מכינים הרבה,
תפו"ע עץ עם קינמון,

פשוט מאוד מוצאים מהתפוח את האמצע(לא יודעת איך קוראים לזה)
מערבבים בצלחת יין סוכר וקינמון,
שופכים על התפוחים,
מכניסים לתנור, עד שהבית מתפוצץ מהריח של הקינמון המטורף...........

• הוסף לסימניות
אנחנו מכינים הרבה,
תפו"ע עץ עם קינמון,

פשוט מאוד מוצאים מהתפוח את האמצע(לא יודעת איך קוראים לזה)
מערבבים בצלחת יין סוכר וקינמון,
שופכים על התפוחים,
מכניסים לתנור, עד שהבית מתפוצץ מהריח של הקינמון המטורף...........
וואו!
החזרת אותי לילדות!
סבתא שלי היתה מפנקת אותנו בתפוח אפוי,
זה היה המעדן , בה' הידיעה...

• הוסף לסימניות
אומרים שאם רוצים למכור דירה בקלות- להכניס לתנור מאפה עם קינמון כמה דק' לפני שאנשים מגיעים לראות את הדירה, כי הריח גורם לבנ"א לחשק לקנות...
רק שלא תבקשי מהשכנים למכור לך את הדירה כשיכינו תפוחים אפויים.... :)

• הוסף לסימניות
שטרודל תפוחים

• הוסף לסימניות
ניזכרתתי במתכון נוסף,
לרסק תפוחי עץ (כ4 כוסות חד פעמי - של רסק מרוסק)
בקבוק תות בננה,
ריץ - פרווה / חלבי
גלי תות

יוצא שייק מושלם, מכינה את זה הרבה לשמחות וכקינוח לשבת, (לרוב אבל קונה רסק תפוחי עץ)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה