דרוש מידע עמדות או חדרי עבודה לנשים בביתר

האם יש צורך בביתר לעמדות או חדרי עבודה לנשים להשכרה תקופתית ?

• אני מחפשת מקום כזה והייתי מתחייבת לתקופה

• אם היה כזה דבר היה בא לי לשימוש אבל לא הייתי מתחייבת לתקופה של יותר מחודש

• לא שימושי בכלל, עדיף לי לעבוד מהבית

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
  • הוסף לסימניות
מעוניינת להקים מקום כזה בביתר, מטופח מאובזר ונוח כולל שולחן , מחשב וכסא, אינטרנט מסונן של נטפרי ,עמדת קפה ומים ,כניסה פרטית .
אני צריכה התחייבות מהשוכרת לחצי שנה, אשמח לדעת האם יש לזה ביקוש? וכמה הייתם משלמים עבור עמדה ועבור חדר סגור?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מקום כזה אבל עם אפשרות לפגישות- אולי בתאום מראש- אפשרות לחדר פרטי קטן
ולגבי עמדות עבודה- הייתי מעדיפה עפ"י שעות כרטיסיות וכד'.

• הוסף לסימניות
הכל תלוי במחיר

• הוסף לסימניות
אני עובדת בהאב של תמך והייתי שוקלת לעבור למשרד בביתר אם היה קיים

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מקום כזה אבל עם אפשרות לפגישות- אולי בתאום מראש- אפשרות לחדר פרטי קטן
ולגבי עמדות עבודה- הייתי מעדיפה עפ"י שעות כרטיסיות וכד'.
יש שם 2 חדרים סגורים שניתן לקיים שם פגישות, הבעייה שאין לי זמן להתעסק עם הבירוקרטייה סביב השכרת החדר לחד פעמי, אני מעדיפה להשכיר את 2 החדרים +עמדות בחדר גדול לתקופה של מינימום חצי שנה, כך שאצטרך כמה שפחות להתעסק עם זה...

• הוסף לסימניות
יש כבר משרד? לכמה עמדות מחשב יש שם מקום?

• הוסף לסימניות
המקום פעיל? אף פעם לא שמעתי על זה...
כמה עולה לשכור עמדה?

• הוסף לסימניות
לא פעיל עדיין , מעוניינת להפעיל רציתי לבדוק האם אכן יש ביקוש

• הוסף לסימניות
יש דבר כזה בירושלים במחיר סביר?
בתמך רוצים יותר מ-1000 לעמדת עבודה קטנה,
קצת מוגזם בעיני.

• הוסף לסימניות
בתמך זה 1,050 לחודש לעמדת מחשב, גם מי שמביאה מחשב שלה זה אותו מחיר

• הוסף לסימניות
את יכולה לשאול אותם אבל ממה שידוע לי זה אותו מחיר כי את עדיין תשתמשי האינטרנט, מטבח וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה