עמדת מורה | מדפסת אלחוטית | אתרי משחקים לימודיים | כל אלה ועוד - במחשבים ניידים...

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
אשמח לעזרת המומחים - - -
יש לי מחשבים ניידים, ואני מעוניינת ש:
* יהיו מחוברים לעמדת מורה - ז"א שהמורה תוכל ללכוד אותם ולעשות שליטה מרחוק עליהם.
* יתחברו למדפסת קיימת מקומית - ע"י חיבור רשת. (המדפסת כבר מחוברת למחשבים אחרים ע"י חיבור רשת.)
* ושתהיה לי אופציה לפתוח אתרי משחק לימודיים (מסויימים)

כרגע, המחשבים לא מחוברים בכלל לרשת!!!
חשוב לי מאד שהמחשבים יהיו חסומים לגלישה נוספת באינטרנט.
אשמח לעזרתכם - מה הפרוצדורה וכיצד מבצעים כזה דבר?
תודה רבה
ניתן לענות באישי או במייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
בפרוג זה עובד ככה
תשאל מי שמארגן שם
בדרך כלל כל טכנאי מחשבים ורשתות אמור לדעת לעשות אתזה
למשל תוכנת סמארט קלאס
בהצלחה

• הוסף לסימניות
בפרוג זה עובד ככה
תשאל מי שמארגן שם
בדרך כלל כל טכנאי מחשבים ורשתות אמור לדעת לעשות אתזה
למשל תוכנת סמארט קלאס
בהצלחה

אני חייבת להתחבר לרשת לפני כן. לא???
אשמח לדעת מה הפרוצדורה

• הוסף לסימניות
בעיקרון זה ראוטר עם ווייפי
שכולם מתחברים לרשת הפנימית
ואפשר גם לרשת הגלובלית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה