דרוש מידע עמדת עבודה בשכונה

• הוסף לסימניות
אנחנו רוצים לפתוח חדר עם מספר עמדות עבודה,מיועד לנשים שעובדות מהבית ולא רוצות להכניס אינטרנט / רוצות לעבוד עם עוד נשים ולא לבד בבית (החדר יכלול חיבור לרשת, כסא נוח, עמדה למחשב ואולי מסך וכמובן עמדת קפה )
רצינו לשאול האם יהיה לזה ביקוש?
וכמה אפשר לדרוש על עמדה כזאת לחודש?

• הוסף לסימניות
בית שמש אבל יותר מתכוונת בכללי כזה דבר

• הוסף לסימניות
בעבר שילמתי 500 ש"ח בחודש כולל הכל
מתחם מפואר מרווח ומטופח - לגברים
אינטרנט חינם, פינת קפה גדול, מקרר ומקרוגליים לבשרי וחלבי ועל זה הדרך כיד השם הטובה על המנהל
אפילו התפתח סוג של קהילה
נראה לי שזה היה במימון אחד המשרדים הממשלתיים והעירייה

• הוסף לסימניות
אני אמנם מבני ברק
אבל גם אני ממש מחפשת רעיון כזה
אני אפי' מוכנה להיות הצד שמשקיע בזה...
אני בדיוק עכשיו בודקת היתכנות לכזה חדר, ברח' אבן גבירול
אם רלוונטי לך דברי איתי

• הוסף לסימניות
@אפיפית מה את מקבלת במקום?
אני יושבת במקום במקום מישהי בחלד
הבנתי שהבנות פה דאגו לעצמן לשולחן ולאינטרנט
זה לא היה מיועד להשכרה כעמדות
אלא התארגנו כמה ושכרו יחד חדר עם שירותים
אז אנחנו מתחזקות לבד את המקום - כולל קפה חלב וכו
מאמינה שיש מקומות יותר מסודרים...

• הוסף לסימניות
יש ביקוש גדול ברמה א', כל הזמן יש בקשות של נשים שמחפשות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה