כללי עמודים ווילונות, מאיפה זה מגיע?

• הוסף לסימניות
ברצוני לברר מהיכן משיגים כל השטיקער כמו עמודים או ווילונות שמשתמשים בזה הגרפקאים, אני מדבר אידיש טוב

• הוסף לסימניות
עמודים יש כאן
WWW.ENKEBOLL.COM

וילונות בדרך כלל זה תמונות.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על העזרה אבל אין זה מספיק, אני רוצה לדעת את הסוד מהיכן משיגים כל הגרפקאים כל זה, האם יש סידיס לקנות וכדומה, לעשות פרסומת כזה

• הוסף לסימניות
יש תמונות מוכנות, ושם יש אוצר די גדול.
ותמיד אפשר לעשות לבד גם.

• הוסף לסימניות
חלק מהתמונות...

אני גם לקוח של נתיב והם פתחו לי את אנקבול. כהזדהות עם עמיתיי אני מצרף כאן את התמונות שהורדתי משם...
צפה בקובץ המצורף 1573

קבצים מצורפים

• 83769.zip
    1.5 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
זה נראה באיכות מאוד גרועה
בכל אופן ליצור מזה משהו חדש אי אפשר
אם הבנתי טוב להוריד את זה בקובץ פתוח עולה הרבה כסף כל פריט

• הוסף לסימניות
זה האיכות שיש שם בתמונות. יש שם גם ווקטורי אבל קשה להשתמש עם זה בווקטורי כי העקומות שם מבולבלות... לא יודע איך להסביר.

האתר הזה בכלל לא מיועד לגרפיקה ולא עולה הרבה כסף כל פריט....

זה אתר של נגריה ברמה גבוהה, ומה שראית שם מחירים זה המחיר של העמוד הפיזי מעץ. לדוגמא, אתה בוחר עמוד מסויים מעץ ויכול לקבל אותו בעץ אורן, דובדבן, מהגוני, וכו' וכו'.

לכן הם גם נותנים להוריד את כל הקבצים הווקטוריים בדו מימדי או בתלת מימד וזה מיועד למעצבי פנים ואדריכלים שיוכלו לשלב את המוצרים שלהם בשלב התכנון.

בציבור שלנו עם הגרפיקה הנהוגה במחוזותינו זה מאוד נוח להשתמש עם העיצובים שלהם בסגנון העתיק כי זה מתאים לדרישות העיצוביות הנהוגות היום בחצרות החסידים ועדות המזרח.

• הוסף לסימניות
עקומות שם לאו דווקא מבולבלות, ותמיד אתה יכול לשנות את כיוון של הנקודות.
הבעי' היא, שזה קוים קוים, ולא תמיד זה מתחבר החלקים, ולכן הsmart Fill בקורל עוזר רק קצת...

• הוסף לסימניות
אפשר להוריד גם בפורמט eps ואז זה יוצא צורות סגורות

• הוסף לסימניות
וזה יוצא ככה

הקישור לגלריה של הדוגמאות בוקטורי הוא לפה
http://www.enkeboll.com/2DLA/start.htm
אגב מזכיר למישהו משהו נראה כאילו החומר גלם של משהו בא מכאן
(פונטגרפר ולא אני זאתי שאמרתי)
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=7259
אגב שלא ישמע זלזול מעבר לחומר גלם הזה בהחלט הוא עשה עבודה מדהימה ויוצאת דופן

קבצים מצורפים

• BAS_CL3.rar
    KB 51.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;69587:
אפשר להוריד גם בפורמט eps ואז זה יוצא צורות סגורות
הלואי וזה היה ככה...

• הוסף לסימניות
למה הלוואי בדוק שזה ככה גם שמתי דוגמא ועם הlive paint זה יוצא חמוד ככה בשתי שניות ששחקתי עם זה
כדי להוריד eps צריך ללחוץ על המודל עצמו ואז הוא מביא 3 אופציות jepg eps dxf תוריד בeps

• תודה
Reactions: 200

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה