עמודים 05-06, קומיקס "ילד ובית ריק"

• הוסף לסימניות
מי אמר קומיקס ולא קבל?!

מי שמעוניין לצפות מקרוב יותר, או לראות את כל העמודים שפורסמו, יותר ממוזמן לפנות לבלוג שלי (קישור בחתימה)..

תהנו!

קבצים מצורפים

• 05TXT.jpg
    1.2 MB · צפיות: 32
  • 06TXT.jpg
    1 MB · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
חחחחחח
משא ומתן לא הוגן.....

• הוסף לסימניות
חזק
אין עליך יואל !

• הוסף לסימניות
תזהר! אתה נותן פתחון פה לילד שלי שיקרא את הספר הזה:D:D:D
עכשיו זה יהיה לגיטימי:):):)
הצחקת אותי כהוגן חחחח:):D:):D

• הוסף לסימניות
jzzzze! navu navu!
סליחה ,אני מתכוון
חזזזזק! משהו משהו!
(מקלדות..אתם יודעים מה זה..)

• הוסף לסימניות
זה מעולה! הכתיבה נהדרת מבחינת הומור ומתח.

• הוסף לסימניות
ענק וגאוני!!
מזכיר קומיקסים נשכחים....
כאלה שאין היום.
תודה שאתה משתף אותנו

• הוסף לסימניות
מיוחד ומעורר ענין

• הוסף לסימניות
שודדי - ים, (יהיה ברור יותר עם מקו)
נ.ב. יש סיבה לכך שבעמוד השני יש פחות צבעוניות?

מדהים!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;835792:
יש סיבה לכך שבעמוד השני יש פחות צבעוניות?

אני אישית מאוד אוהבת את הרקע הלבן השולט בעמוד השני, כשעמודים בודדים כאלו נמצאים בתוך חוברת צבעונית זה מיוחד ונקי.

אגב יואל, רק שתדע שכל פעם שאתה מוציא פרק חדש אני ישר קוראת לבעלי שהוא חייב לבוא לקרוא והוא כל פעם נקרע מצחוק:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י daniella f;835837:
אני אישית מאוד אוהבת את הרקע הלבן השולט בעמוד השני, כשעמודים בודדים כאלו נמצאים בתוך חוברת צבעונית זה מיוחד ונקי.

אגב יואל, רק שתדע שכל פעם שאתה מוציא פרק חדש אני ישר קוראת לבעלי שהוא חייב לבוא לקרוא והוא כל פעם נקרא מצחוק:D
חחח, שמח שהוא אוהב.. :)

• הוסף לסימניות
מ-ד-ה-י-ם!
הציור, הכשרון, הרעיונות.
אין מילים.
עוקבים בדריכות אחר הפעלולים הבאים.... :)

• הוסף לסימניות
מהמהם! יש משהו בקומיקס שלך שלא רואים בשום בקומיקס אחר..
מחכה להמשך

• הוסף לסימניות
אין, אין, אין דברים כאלה!

• הוסף לסימניות
לא כל כך הבנתי מי זאת הדמות שמדברת ברקע- אתה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;835610:
jzzzze! navu navu!
סליחה ,אני מתכוון
חזזזזק! משהו משהו!
(מקלדות..אתם יודעים מה זה..)

יש תוכנה שמסדרת את זה.
הכנס לאתר שלהם והורד לך-http://langover.com

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה